Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek jó ötlet? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet? (lent)

Figyelt kérdés

16/f

Van egy lány az osztályomban aki nagyon teccik. Nemrég kezdtünk összejönni(Mozi haverokkal --> Mozi haverokkal, de egymás mellet ültünk --> Mozi ketten , meg néha elmegyünk sétálni stb. de ugy hivatalosan nem vagyunk együtt.Rólam azt kell tudni, hogy eléggé uriembertipus vagyok, ő lenne az első barátnőm és gondoltam, hogy egy séta alkalmával, letérdelve egy vörös rozsával a szában megkérdezem , hogy lessz -e a barátnőm. Szerintetek jó ötlet, vagy csak nagyon " rákényszerítem" hogy igent mondjon.

2010. márc. 31. 18:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
séta után csókold meg,nem kell itt kérdezgetni,h lesz-e a barátnőd..egy csók után tök evidens...
2010. ápr. 7. 15:07
 12/19 anonim ***** válasza:
Mondok neked egy egyszerű dolgot. Menjetek el sétálni az addig ok. De mikor találkoztok add neki a virágot de lehetőleg ne rózsát már így az elején. Csináltass egy szép pici csokrot és azt add neki. A séta vezessen el egy padig ahol tudtok beszélgetni. Ha beszélgetés közben látod, hogy nyitott a lány álj elé és símogasd gyengéden a haját. Nézz mélyen a szemébe és lassan közeledj felé. Amikor kb 10-cm re vagy tőle és a lány már lassan kezdi becsukni a szemét NYERT ÜGYED VAN! Ha nem csukja be lassan adj egy puszit az ajkaira. Utánna már érzed, hogy ráhangolódott-e a csókra vagy nem.
2010. ápr. 7. 15:39
 13/19 anonim ***** válasza:
Inkább kerülj mögé és nyújjá alá. Annak nagyobb sikere lenne a mai csajoknál, mint a térdelésnek
2010. ápr. 7. 15:50
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem neked,hanem a csajnak kéne letérdelnie :D...Istenem.Nem kell ennyire drasztikusra venni ezt a lánykérő dolgot, improvizálni kell, nem megtervezni az egészet.Egy lány akkor fog felfigyelni rád, ha magadat adod, vicces vagy nyílt és őszinte.Nem akkor ha minden mondatoddal nyalod a seggét....
2010. ápr. 7. 16:28
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem kell se virág, se térdelés. Egy romantikus séta alkalmával próbálhatod megfogni a kezét. Ha nem ellenkezik, akkor a mozdulat közben mondhatod azt is: "akkor mostantól a barátnőm vagy." :)
2010. ápr. 7. 16:32
 16/19 anonim ***** válasza:

ma 15:07-nek: A csók sem garancia semmire, sajnos... Egy randi még nem randi, és egyetlen csóktól még nem lesz evidens, h két ember egy pár.

Nekem volt már ilyenben részem. Randi, csók, kézfogás, hazakísért, csókkal váltunk el a kapuban, és másnap mégis közölte, h köszi az estét, de nincs tovább.

Bár, akkor nem 16 éves voltam, és nem is az első pasi volt az életemben... :D

24/L

Bocs az offért, de én már válaszoltam hamarabb :D

2010. ápr. 7. 16:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha sétáni mentek felejtsd el a rózsát, mert csak útban lesz,Ő meg ha tapintatos nem fogja kidobni. Nálam mindíg csókkal kezdődött a kapcsolat, ha ez túl merésznek érzed, fogd meg a kezét. Ha elutasít, akkor a csókod is elfogja, ha nem, akkor 99% hogy mehet a csók, hogy mikor, azt Te döntöd el.
2010. ápr. 7. 16:41
 18/19 anonim ***** válasza:
16:28, nem tudom te mit képzelsz magadról, de elég undorító a felfogásod.. Mi az hogy a lány térdeljen? Nem tudom van e barátnőd (ha van sajnálom szegényt)de ez a felfogás elég gázos:S Persze nem kell mindig a lány seggét nyalni, de minden csajnak jólesik, és legyezgeti a hiúságát ha bókolnak neki. Kérdező, szerintem sem kell letérdelni meg ilyenek de a rózsa édes ötlet, melyik lány ne örülne egy szál vörös rózsának?:) Emlékezetes lesz legalább a pillanat amikor összejöttetek:)
2010. ápr. 11. 14:07
 19/19 anonim ***** válasza:

azért ne menjünk vissza a 20. század elejére..

térdelés nélkül, rózsa helyett csokival esetleg..:D

2010. ápr. 12. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!