Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek jó ötlet? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet? (lent)

Figyelt kérdés

16/f

Van egy lány az osztályomban aki nagyon teccik. Nemrég kezdtünk összejönni(Mozi haverokkal --> Mozi haverokkal, de egymás mellet ültünk --> Mozi ketten , meg néha elmegyünk sétálni stb. de ugy hivatalosan nem vagyunk együtt.Rólam azt kell tudni, hogy eléggé uriembertipus vagyok, ő lenne az első barátnőm és gondoltam, hogy egy séta alkalmával, letérdelve egy vörös rozsával a szában megkérdezem , hogy lessz -e a barátnőm. Szerintetek jó ötlet, vagy csak nagyon " rákényszerítem" hogy igent mondjon.

2010. márc. 31. 18:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Sztem ennyire nem kéne túlzásba vinnni, de lehet örülne neki.
2010. márc. 31. 18:29
 2/19 anonim ***** válasza:

ezt tartogasd az esküvőre ...

én inkább a legeslegromantikusabb és megfelelőbb pillanatban lassan érzékien közelítenék a fejemmel a fejéhez

és ha látod hogy meglágyul és kezdi becsukni a szemét folytasd ha csak riadtan néz vagy elforditja a fejét akkor legyél szomoru -.-:D

2010. márc. 31. 18:30
 3/19 anonim ***** válasza:

a vörösrózsa még oké, de le ne térdeljj! nem a kezét kéred meg:D. amugy én örülnék a rózsának bár lehet kcsiit korai, de szép gesztus. de NE térdeljj le:D

:D:D:D

2010. márc. 31. 18:30
 4/19 anonim válasza:
Ha megcsókolod és visszacsókol akkor akar veled járni ha nem akkor a letérdelés is csak felesleges nyomulás lenne.
2010. márc. 31. 18:31
 5/19 A kérdező kommentje:
Eh, ok. Akkor a térdelést hagyom, meg lehet h a rozsa helyett is vmi virágot viszek csak. A csókkal meg várni kéne amig hivatalosan is összejöttünk nem? Vagy igazából nem tudom , hogy megy ez. Azért kössz mindenkinek
2010. márc. 31. 18:38
 6/19 anonim ***** válasza:
De nyálas.
2010. márc. 31. 18:58
 7/19 anonim ***** válasza:
Szerintem pl egy séta alkalmával fogd meg a kezét! Ha elhúzza sem olyan ciki, mintha nem csókolna vissza.:) Légy ügyes és bátor!
2010. márc. 31. 19:13
 8/19 anonim ***** válasza:
fú nekem nagyon de nagyon de nagyon nem tetszene. nekem nem az esetem. séta csók kérdés. így jobb :)
2010. márc. 31. 19:17
 9/19 anonim ***** válasza:

ohh my god!!!

ne ne csináld!!!

inkább hívd el moziba és a film közben óvatosan csúsztasd át a kezed az ő kezére, majd rádnéz, ekkor nézz mélyen a szemébe és mond el neki h szereted

ha nem tolja el a kezed akkor sima ügy.... hajol hozzá akkor már világos h mit akarsz és ha úgy veszed le h benne van akkor csókold meg

igen tudom,... a mozi elég gagyi de sztem ez a legalkalmasabb hely félhomályvan stb-stb.

majd írj h hogy ment a dolog

15/F

2010. ápr. 1. 19:41
 10/19 anonim ***** válasza:

uhhh te jooo eg, nehogy ezt megcsinald!!!! szep h romantikus vagy de en egy ilyentol sikitva menekulnek. a terdelest felejtsd el, azzal sajat magad alazod. hagyd meg a lanykereshez. egy sima jarashoz ez tul komoly es ijeszto. a rozsa (vagy barmilyen mas noveny) a szadban -ezt megint gyorsan felejtsd el.

viragot vihetsz neki randira.

amugy meg szerintem nem elobb kell megbeszelni h jartok es utana csokolozni, hanem csokkal, majd ezt kovetoen kezfogassal. neha a szavak kevesek.

2010. ápr. 7. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!