Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Lefordítanátok ezt női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Lefordítanátok ezt női nyelvre?

Figyelt kérdés

a történet a következő: múlt szombaton megadta az egyik klub pultosfiúja az msn címét.Tegnap beszéltünk először, de addig üzengetett, hogy gyönyörű vagy, gondolok ám rád, mi a számod? stb. Tegnap aztán beszéltünk, sokat beszélt magáról,hogy ő tele van energiával, van 3 munkahelye, heti 6szor edz nagyon sokjat tesz a szép külseéért:) kértem töle 2 képet, meg én is küldtem neki 2öt. És mikor elküdtem neki, nem mondomm rá semmit, csak lelépett, mondta hogy megy aludni, szija. Reggel jött az msnemre üzenet töle: szija, ne beszéljünk többet, tul rendes lány vagy, kimész külföldre egy honap mulva meg én is ( kimegyünk melozni, csak máshova mindketten) jobb nem belebonyolodni.

Na ez most koptató duma szépen megfogalmazva vagy csak nem akar átbaszni, mert esetleg szexpartnert keres és én tul rendes vagyok hozzá???

ja a számomat nem adtam meg neki. Mondtam hogy még szinte nem is beszéltünk, minek adjam meg. Erre ő: ez a válasz tetszik. Lefordítanátok ezt nekem?

2010. márc. 31. 16:40
 1/10 anonim ***** válasza:
először is olyan ostoba mint a főd, másodszor pedig igen, koptató duma
2010. márc. 31. 16:43
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem koptató duma. pont ezt jelenti: "kimész külföldre egy honap mulva meg én is ( kimegyünk melozni, csak máshova mindketten) jobb nem belebonyolodni."
2010. márc. 31. 16:44
 3/10 anonim ***** válasza:
16:44 na de ez pont akkor jutott eszébe amikor megkapta a képet? godnolkodj már...
2010. márc. 31. 16:45
 4/10 anonim ***** válasza:

"Erre ő: ez a válasz tetszik. Lefordítanátok ezt nekem?"

Azért tetszett neki, mert látta, hogy nem vagy könnyen kapható csaj, így nem akar szexpartnernek. Szerintem.

2010. márc. 31. 16:46
 5/10 A kérdező kommentje:
az meg a másik, hogy az élö nem fontosabb mint egy kép? élöben adta meg az msnjét:D vagy a kép jobban számit?
2010. márc. 31. 16:47
 6/10 anonim ***** válasza:
a lényeg abba van h kimentek külföldre. sztem eltudta volna veled képzelni a párkapcsolatot, de nem akart jobban belemenni, mivel úgyis mind a 2-en 2fele mentek nemsokára.
2010. márc. 31. 16:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem, mikor megadta az msn címét be volt állva( mindegy, hogy mitől),jól esett volna neki egy gyors menet. Oszt nem hagyta kihűlni a vasat,mert rémlett neki, hogy egy jó csaj majdnem bejött...Végül megkapta a képeket, és felújította a agyműködésre ható anyagok fogyasztására tett nemleges fogadalmát.
2010. márc. 31. 17:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Tök egyértelmű hogy aznap este csak dugni akart valakivel vagy a hátra lévő hónapban kikefélje magát nem tudom de az biztos hogy mikor meglátta a képed kiábrándult, ennyi.
2010. márc. 31. 17:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Vagy dugni akart vagy olyan képet küldtél (qvásat)ami azt a képet elrontotta rólad amilyen voltál nála élöben!
2010. márc. 31. 18:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne bonyolítsd túl a dolgokat, kimegy külföldre, nem akar veled szórakozni.
2010. márc. 31. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!