Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefordítaná valaki ezt pasi nyelvre? (lányok, kérlek! )
Lényeg:
Megkérdeztem alányt, hogy mit gondolna arról, ha mi ketten járnánk meg stb. Szeretne-e többet?
Válasz: "nem, nem tudja, nem kell most pasi!"
20éves, nagyon "kedveljük" egymást. Ill. neki is voltak már célozgatásai, hogy mi ketten, meg nem akar elveszíteni... :P
(pár hónapja történtek ezek)
Ezt egyszerű pasi nyelvre lefordítaná nekem egy lány? :)
Vajon most megkérdezzem tőle újból?? (Meg szeretném kérdezni!)
Egyszerű, szerény lány, lehet, hogy nem is lépne magától, és én meg nem akarom elveszíteni, de elijeszteni sem... :((
Nagyon köszönöm!!
Szerintem csak félénk, és nem tudja eldönteni, hogy mit szeretne.
De az is kiderült soraidból, hogy ő is "kedvel" :D téged. Szóval az biztos, hogy ő nem közönbös irántad. (:
Ne így kérdezd meg megint, hanem hagyd, hogy teljen az idő, legyetek többet együtt, beszélgessetek, stb, és kicsit később visszatérhetsz majd erre újból, hogy megkérdezd!
Remélem segítettem.
18L
ez tipikus szöveg h nem akar tőled semmit. nem kell ezt forditgatni. én meg mondtam már ezt lánynak...
20F
22:00 vagyok!
Ugyan, dehogy lehetetlen. :)
Csak adj neki időt. Szerintem meg fogja érni.
Csak mivel "nem az a pasizós típus", ezért fél kicsit tőle.
Amúgy volt már pasija?
Igazatok lehet, biztos a félénkség.
A hétvégén terveztem újra óvatosan felhozni a kérdést, szóval szerintetek ne kérdezzem? Hogy kérdezzem...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!