Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefordítaná valaki ezt pasi nyelvre? (lányok, kérlek! )
Lényeg:
Megkérdeztem alányt, hogy mit gondolna arról, ha mi ketten járnánk meg stb. Szeretne-e többet?
Válasz: "nem, nem tudja, nem kell most pasi!"
20éves, nagyon "kedveljük" egymást. Ill. neki is voltak már célozgatásai, hogy mi ketten, meg nem akar elveszíteni... :P
(pár hónapja történtek ezek)
Ezt egyszerű pasi nyelvre lefordítaná nekem egy lány? :)
Vajon most megkérdezzem tőle újból?? (Meg szeretném kérdezni!)
Egyszerű, szerény lány, lehet, hogy nem is lépne magától, és én meg nem akarom elveszíteni, de elijeszteni sem... :((
Nagyon köszönöm!!
Ez nagyon egyszerű, nem akar tőled semmit. Ez a most nem kell pasi, egy baromság, az mindig kell, csak pont nem te. Barát és kész.
25/F
Ismét 22:00.
Ha nem volt még pasija, akkor persze hogy félénk. Főleg, ha alapból olyan típus.
Hétvégén megkérdezheted, de előtte mondom töltsetek együtt időt, és ha jól elvoltatok, akk kérdezd meg.
De te tudod...csak egy tanács, hogy ne erőltesd.
Jó, nem erőltetem... várok, de nem tudom meddig.
(...és ha örökre beburkolódzik a magányba egyedül, 5 macskát tart majd vénlányként?)
Én akkor mondanám ezt ha nem érdekelsz úgy és nem akarok járni veled de barátként fontos vagy.
És igenis van olyan hogy nem kell pasi! Nekem is az egysik léegfontosabb dolog a pasi de addig nem lesz amíg nem rendeződik az életem mert megint csak baj lenne az egészből!
19L
Szerintem fél hogyha összejöttök és nem alakulna jol akkor elveszit mint barát :) szerintem megéri probálkozni
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!