Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok elzárva a rendben lévő nőktől?
Egyik nő cuki volt, tetszett az arca, fiatal volt (18 éves), de duci
A másik nő vékony volt, sikeres, cserébe alkesz
A harmadiknál bejött, hogy kreolos a bőre, barna a haja, szeme, velem egyidős (26), okos, megértjük egymást, cserébe alacsony, gyakorlatilag nincsen melle, és a nem lapos a hasa sem
Megint másik nő nagyon igényes, kedves, jófej, szőke, cserébe ennek sincsen melle meg a hasa is hájas, pedig vékony alkatú nő
Mindeközben a léhűtő, munkanélküli, sodródó, gyerekes, frusztrált DE jóképü és jótestü srácoknak meg ÁLLANDÓAN szép női vannak, vékonyak, szép a mellük, az arcuk a mindenük
Nekem meg mindig csak az ilyen kompromisszumos nők jutnak :(
Akkor meg mit kritizálsz mindenkit?
Komolyan az a kis felesleg zavart pl a szőke meg a barna hajú csajnál?
Ha minden olajozottan ment, kémia is megvolt, akkor meg miért nem tudsz egy kicsit lejjebb adni az elvárásaidból?
ja, de a szöke csajról pl kiderült két honap után, hogy prosti :(
egyébként most ugrott be, hogy még volt decemberben egy csaj, akinek jo volt a teste, de igénytelen volt meg csufi az arca :(
Na, megint lúzer siránkozás.
Te ugye magad vagy a Herceg a fehér lovon.
JÓ ÉG :D távol áll tőlem mindenféle herceg és lovag szerep.
én nem félek élni a lehetőséggel, ha egy nő felajánlkozik. Ugyhogy ilyen szempontból elveszem, ami jár (néhány segg szüzesség meg ilyesmik) :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!