Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra kizáró ok az, hogy egy nő cigizik, még akkor is, ha egyébként rendben lenne a lány?
Igen.
Ezt nem tudom olyan jól megfogalmazni, hogy mit is érzek.
Meglátok egy csinos lányt és mikor észreveszem, hogy cigizik, akkor valahogy kiábrándulok belőle.
Tudom, hogy le lehet szokni róla és talán ezt meg is tenné pár lány a párja kedvéért, de nekem ez akkor is egy negatív dolog.
Számomra mindenképp
alsóbb körökben viszont még plusz pont is lehet úgyhogy hajrá ;)
Nem,mivel én is dohányzom.
Jól nézne ki,ha a barátnőmtől meg elvárnám az ellenkezőjét:D
Én a #3-ik válaszolóval értek egyet.
Nálam is rossz pont ha egy nő cigizik.De nem vészes. :)
mivel nem veszek egy szálat se neki,így csak azért zavar mert rákízű a nő szája tőle és köpködni támad kedvem,érzed a cigi ízt a szájában csók közben,ami elég furcsa,egy nem dohányzónak.
exem nagyon rendben volt :D de sajnos cigizett,zavart de belefért,viszont lakásba be nem engedtem vele.Sehova.
Nem, ha a csaj elég szép / okos stb akkor őt akarom. A cigi csak egy vele járó kellemetlenség. Neked azt kell elődönteni hogy Megéri e?
Psz. A csajt válaszd! A cigiről meg max leszoktatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!