Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves férfiak! Miért ijedtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak! Miért ijedtek meg azoktól a nőktől, akik szépek, intelligensek, talpra esettek?

Figyelt kérdés

Még mielőtt bárki elkezdene engem fikázni, nem magamról írok. Nekem boldog párkapcsolatom van. Viszont a körülöttem lévő lányok többségén azt veszem észre (akikre tökéletesen illenek a fenti jelzők) hogy félnek tőlük a pasik, vagy szórakoznak velük. Például van egy csaj ismerősöm, aki dolgozik egy cégnél diákmunkán, és a főnökével kavartak (10 évvel időseb a főnöke) és a főnöke mondta neki hogy nem tudná elképzelni magát a csajjal komoly kapcsolatban, mert hogy túl céltudatos a lány és hogy ő ezt férfiként nem tudná elviselni. Mivan??? És sajnos rengeteg ilyen esetet tudnék még mesélni.

Nem is értem. Az összes fiu mindenhol rinyál hogy hol vannak a gyönyörű, okos, vicces, kedves, intelligens lányok, hogyha meg véletlenül találnak egyet, akkor meg már nem is jó, és lelécelnek.

Az én szemembe ezek nem férfiak, csak iszonyatosan nagy kisebbségi komplexussal küzdő hím neműek. Tisztelet annak a nagyon kevés kivételnek!!!

Ti mit gondoltok erről?

Személy szerint nekem az a véleményem, hogy a férfi és a női szerepek legyenek meg mindkét félről a kapcsolatban, de ugyanekkor mindkét félnek legyenek céljai, érdeklődési köre.

2016. febr. 19. 13:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ja és még nem felnőtt nő, egy érett embernek nincs szüksége főnökre egy kapcsolatban, csak kihasználják, ő meg hagyja magát. Azt üzenem neki, járjon nyitott szemmel a világban és tanuljon meg egyedül lenni. #20-as voltam.
2016. febr. 19. 18:47
 22/30 anonim ***** válasza:
Nem okos dolog, amit tesz, de attól még lehet intelligens (csak beleolvastam az előző válaszokba).
2016. febr. 19. 18:49
 23/30 anonim ***** válasza:
Rám is többen mondták már, hogy ilyen lány vagyok.A legtöbben amikor megtudják, hogy hol tanulok, milyen terveim vannak, azonnal visszavesznek és többet nem hallok róluk.Pedig még fiatal vagyok. L
2016. febr. 19. 19:22
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért elképzelhetetlen sokak számára, hogy egy okos nő kavarjon valakivel. Arról volt szó, hogy intelligens, nem arról, hogy prűd.

Én ilyen nő vagyok (a hitelesség kedvéért: nem én mondtam magamra, hanem mások), és a kapcsolataimban valóban sok problémát okozott. Az egyik exem zavarta, amikor én kerestem többet. A másik nagyon vicces volt: csináltunk iq tesztet, ahol közel azonos eredményt értünk el, de az övé így is egy ponttal magasabb volt. Erre kitalálta, hogy biztos csaltam (hogyan???), mert őt frusztrálja, ha okos vagyok, egy jó kapcsolatban "apa okos, anya szép". A kapcsoltunk alatt rendszeresen próbálta aláásni az önbizalmam, csak mert egy butuska nőt igényelt maga mellé.

Szerintem az a baj, hogy a hagyományos szerepekbe egyszerűen nem fér bele az okos nő. Hagyományosan a férfi az, aki okos, aki meghozza a döntéseket, aki felügyeli a nőt, beosztja a pénzt, stb. Nem véletlen, hogy hagyományos asszonyi praktikák egyik alappillére hogy úgy irányítsák a férfit, hogy ő azt higgye, az ő fejéből pattantak ki a szuper ötletek. És működik, számos alanyon teszteltem már, 100%-os hatékonysággal.

Csak épp a 21. században már nem erre vágyik egy okos nő. Ezt pedig csak olyan férfi tudja feldolgozni, aki tisztában van önmagával, megfelelő önismerete és önbizalma van. Ilyen pedig kevés akad.

2016. febr. 19. 22:25
 25/30 anonim válasza:

Vélemény:Az ilyeneknek csak a Szája nagy, Tenni meg nem tesznek semmit, csak ülnek a Gépnél Kockulva és a modern játékokkal játszva rage-elnek,

plusz f***t nem tesznek azért hogy jó lányt kapjanak ki

2016. febr. 19. 22:32
 26/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszát Mindenkinek! Bár csak kevesen értelmezték úgy a kérdést ahogy én.....

A lényeg: mind a férfi ismerőseim körében, mind a női ismerőseim elmondása alapján (20-30 éves korosztály) azt tapasztalom, hogy egy nő legyen szép, legyen jó teste, és ha ehhez párosul némi kedvesség, meg normálisabb a lány akkor az már k. a feleség kategória sokaknál. Viszont az, hogy egy NŐ okos, értelmes, intelligens....na ettől már menekülnek a pasik.

Van egy férfi ismerősöm (29 éves), aki eléggé elméleti dolgokkal foglalkozik, phd-ja van, és ő mondta nekem hogy egy nőnek az a dolga hogy a családot lássa el, meg a férjet, dolgoznia max. 4 órát kellene, a többi idejét töltse a családdal. És ne legyen karrier terve, mert az nem a nő dolga..... Na ezen kiakadtam. Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja, de sajnos ezt a véleményt nem csak tőle hallottam....

Szerencsére azért vannak kivételek, a barátomat tudom erre felhozni, aki imádja bennem azt hogy nagyon színes érdeklődési körrel rendelkezem, és karrier orientált vagyok (aztán majd később jöhet a család, de előbb karrier), és Ő is ugyanilyen beállítottságú. Viszont ez a típusa a FÉRFIAKNAK iszonyat ritka. Általában aki ilyen kaliberű NŐT akar magának, annak nagyon stabil önbecsülése, önbizalma, önismerete van. (mint ahogy egyik kedves hozzászóló fogalmazott)

Mellesleg nem értem hogy miért kéne egy nőnek csak a családjáról gondoskodni, és nekik élni, véleményem szerint a szülés rohadtul nem életcél, anyaságban ugyan kilehet teljesedni, de mi van ha kirepülnek a gyerekek...... úgyhogy én továbbra sem tartom FÉRFINAK azokat, akik megakarják szabni egy nőnek, hogy nem lehetnek céljai

2016. febr. 19. 23:30
 27/30 anonim ***** válasza:
hát azért érdekes ez a dolog, mert mit kezdene egy értelmes férfi egy olyan nővel, aki nem értelmes, meg kevés dologról lehet beszélni vele? szal én arra jutottam, h ezek a férfiak lehet, h sok mindent elértek (van ezek szerint doktorijuk), de ezek szerint leragadtak olyan szinten, h a testi igényeiket próbálják kielégíteni csak egy nővel, mert mi másra lenne jó? Vagy cselédnek esetleg, gyerekei őrzőinek? Szellemi kielégülést hol keresik a társukban?
2016. febr. 20. 08:36
 28/30 anonim ***** válasza:
Igen kedves kérdező, máshogy értelmeztük, mert a kérdés rendben lenne, de a hozzá illesztett példa szerintem teljesen másról szól. Így a többség aszerint mondott véleményt.
2016. febr. 20. 09:03
 29/30 anonim ***** válasza:
Csak jonne mar egy velem szemben. Nekem mindig suttyo jut
2016. febr. 20. 22:34
 30/30 anonim ***** válasza:
Ajjh de kár hogy ronda srácként nem tartom a 'férfiak' táborába, pedig tudnék válaszolni erre:)
2016. febr. 22. 01:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!