Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak! Miért ijedtek meg azoktól a nőktől, akik szépek, intelligensek, talpra esettek?
Még mielőtt bárki elkezdene engem fikázni, nem magamról írok. Nekem boldog párkapcsolatom van. Viszont a körülöttem lévő lányok többségén azt veszem észre (akikre tökéletesen illenek a fenti jelzők) hogy félnek tőlük a pasik, vagy szórakoznak velük. Például van egy csaj ismerősöm, aki dolgozik egy cégnél diákmunkán, és a főnökével kavartak (10 évvel időseb a főnöke) és a főnöke mondta neki hogy nem tudná elképzelni magát a csajjal komoly kapcsolatban, mert hogy túl céltudatos a lány és hogy ő ezt férfiként nem tudná elviselni. Mivan??? És sajnos rengeteg ilyen esetet tudnék még mesélni.
Nem is értem. Az összes fiu mindenhol rinyál hogy hol vannak a gyönyörű, okos, vicces, kedves, intelligens lányok, hogyha meg véletlenül találnak egyet, akkor meg már nem is jó, és lelécelnek.
Az én szemembe ezek nem férfiak, csak iszonyatosan nagy kisebbségi komplexussal küzdő hím neműek. Tisztelet annak a nagyon kevés kivételnek!!!
Ti mit gondoltok erről?
Személy szerint nekem az a véleményem, hogy a férfi és a női szerepek legyenek meg mindkét félről a kapcsolatban, de ugyanekkor mindkét félnek legyenek céljai, érdeklődési köre.
Szép,intelligens,talpraesett lányika,mégis belement egy olyan helyzetbe,ahol csak ő eshet pofára...
Ez márisbkiüti az intelligens és talpraesett jelzőt! Marad az,hogy szép!
Az a helyzet,hogy a barátnéd leszerelmesedett a főnökbe,a főnöknek meg valahogyan mégis utat kell törnie a lába közzé,ezért adta be neki ezt a hüly,eséget!
Elhiteti vele,hogy tökéletes,de fél tőle!
Amelyik pasi félt tőlem eddig,azzal nem sikerült még kefélés kőzelébe sem jutnom!
A barátnődnek meg addig nem lesz komoly kapcsolata,amíg a főnökkel izélget! Mert addig nem tud másra is figyelni!
Kit érdekel, hogy a te szemedbe nem férfi az ilyen. Még jól is néznénk ki ,hogy állításod szerint boldog párkapcsolatban élsz és más férfiak után csorgatnád a nyáladat!
Én szemeben meg nem nő az olyan, aki a nála 10 évvel idősebb főnökével kavar. Na és akkor mi van?
Ízlések és pofonok!
Szerintem is ez a "zsák a foltját" szitu.
Ez a lány elég buta és könnyen adja magát, így rá is repül az ilyen típusú pali, aki csak arra vár, hogy egy új lyukba üríthessen.
Ha a nő normálisan (visszafogottabban) viselkedik, akkor normális férfiakat (akik tisztelik) vonz magához.
én nagyon szeretnék egy ilyet, amit leírtál a kérdésben, de ebben biztos vagyok, h akit példának hoztál az nem intelligens, ha így át lehet verni azt nem veszem annak
+
#9 válasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!