Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves férfiak! Miért ijedtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak! Miért ijedtek meg azoktól a nőktől, akik szépek, intelligensek, talpra esettek?

Figyelt kérdés

Még mielőtt bárki elkezdene engem fikázni, nem magamról írok. Nekem boldog párkapcsolatom van. Viszont a körülöttem lévő lányok többségén azt veszem észre (akikre tökéletesen illenek a fenti jelzők) hogy félnek tőlük a pasik, vagy szórakoznak velük. Például van egy csaj ismerősöm, aki dolgozik egy cégnél diákmunkán, és a főnökével kavartak (10 évvel időseb a főnöke) és a főnöke mondta neki hogy nem tudná elképzelni magát a csajjal komoly kapcsolatban, mert hogy túl céltudatos a lány és hogy ő ezt férfiként nem tudná elviselni. Mivan??? És sajnos rengeteg ilyen esetet tudnék még mesélni.

Nem is értem. Az összes fiu mindenhol rinyál hogy hol vannak a gyönyörű, okos, vicces, kedves, intelligens lányok, hogyha meg véletlenül találnak egyet, akkor meg már nem is jó, és lelécelnek.

Az én szemembe ezek nem férfiak, csak iszonyatosan nagy kisebbségi komplexussal küzdő hím neműek. Tisztelet annak a nagyon kevés kivételnek!!!

Ti mit gondoltok erről?

Személy szerint nekem az a véleményem, hogy a férfi és a női szerepek legyenek meg mindkét félről a kapcsolatban, de ugyanekkor mindkét félnek legyenek céljai, érdeklődési köre.

2016. febr. 19. 13:47
1 2 3
 11/30 Titusztitusz ***** válasza:
Szia kérdező...Látod, azért a férfiak sem mind egyformák, látod itt vagyok énis akkor példának, avagy ellenpéldának...Éshát szerencsésnek érzem magamat mindig azon téren, hogy olyan az "ízlésem" nők terén, amilyen...Ha nemígy állna a dolog, nem is tudom, hogy mára mi is lenne velem...Ugyanis mivel én alaptermészettöl fogva egy álmodozó,sose a földön két lábbal álló,arrogáns,az embereket messzemenőkig lenéző, és éppen ezért összeférhetetlen illető vagyok, hát jól is néznék ki mára, ha nem az OKOS-SZÉP-ÉLETREVALÓ nők terelgették volna az életemet mindigis, meg nem lett volna gondjuk rám örökösen...Szóval én csak jól jártam mindig azzal, ha az okos-szép-talpraesett nők segítették az életemet...
2016. febr. 19. 14:10
 12/30 anonim ***** válasza:
Hát én nem ijedek meg senkitől, főleg nem nőktől. Egyszerűen csak lusta vagyok, várom a sült galambot, hogy a számba repüljön. Egyébként pont ilyen nőre vágyom, aki szép, intelligens, és talpraesett, de az ilyen nők túl büszkék, elvárják, hogy teperjek értük, amire én nem veszem a fáradtságot. Na hát szóval, ha nekem az ölembe pottyanna egy ilyen lány, én nem ijednék meg tőle, épp ellenkezőleg, megbecsülném, és boldoggá tenném, együtt lennék vele, amíg lehet. Nálam inkább az a probléma, hogy egyetemen kívül szinte egész nap csak otthon döglök, nincs kedvem kimozdulni, így nem is nagyon találkozom ilyen lányokkal, vagy ha netán mégis, akkor azok ilyen elérhetetlennek tűnnek, vagy párjuk van, vagy nem is akarnak párt, nekem nincs kedvem időt és energiát fordítani arra, hogy ilyen lányok után fussak. Részemről ez nem ijedtség, hanem lustaság. Ha egy ilyen lányon látnám ,hogy össze akar jönni velem, én boldogan együtt lennék vele, csak hát nem vagyok egy cégnek a főnöke ,akiért egy ilyen nő rajongana, csak egy taknyos egyetemista.
2016. febr. 19. 14:23
 13/30 anonim ***** válasza:
35%
ijed a rossznyavaja, még egy jó bunyótól sem nemhogy egy kifent luvnyátol,margit teee normális vagy???
2016. febr. 19. 14:25
 14/30 anonim ***** válasza:

Szép,intelligens,talpraesett lányika,mégis belement egy olyan helyzetbe,ahol csak ő eshet pofára...

Ez márisbkiüti az intelligens és talpraesett jelzőt! Marad az,hogy szép!

Az a helyzet,hogy a barátnéd leszerelmesedett a főnökbe,a főnöknek meg valahogyan mégis utat kell törnie a lába közzé,ezért adta be neki ezt a hüly,eséget!

Elhiteti vele,hogy tökéletes,de fél tőle!

Amelyik pasi félt tőlem eddig,azzal nem sikerült még kefélés kőzelébe sem jutnom!

A barátnődnek meg addig nem lesz komoly kapcsolata,amíg a főnökkel izélget! Mert addig nem tud másra is figyelni!

2016. febr. 19. 14:46
 15/30 anonim válasza:
hogy érted a céltudatost ? ha a lány rámászik azt a férfiak nem szeretik , ha máshogy érted akkor mond el mire gondolsz ezzel
2016. febr. 19. 14:50
 16/30 anonim ***** válasza:

Kit érdekel, hogy a te szemedbe nem férfi az ilyen. Még jól is néznénk ki ,hogy állításod szerint boldog párkapcsolatban élsz és más férfiak után csorgatnád a nyáladat!

Én szemeben meg nem nő az olyan, aki a nála 10 évvel idősebb főnökével kavar. Na és akkor mi van?

Ízlések és pofonok!

2016. febr. 19. 15:17
 17/30 anonim ***** válasza:

Szerintem is ez a "zsák a foltját" szitu.

Ez a lány elég buta és könnyen adja magát, így rá is repül az ilyen típusú pali, aki csak arra vár, hogy egy új lyukba üríthessen.

Ha a nő normálisan (visszafogottabban) viselkedik, akkor normális férfiakat (akik tisztelik) vonz magához.

2016. febr. 19. 15:38
 18/30 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy ilyen nőből kevés van, és senki nem ilyed meg az ilyenektől csak a szép+intelligens+talpraesett baromi ritk,a lehet h te ilyeneket ismersz de amerre járok ezek a tulajdonságok egyszerre nincsenek meg egy nőben.
2016. febr. 19. 16:26
 19/30 anonim ***** válasza:

én nagyon szeretnék egy ilyet, amit leírtál a kérdésben, de ebben biztos vagyok, h akit példának hoztál az nem intelligens, ha így át lehet verni azt nem veszem annak

+

#9 válasz

2016. febr. 19. 17:36
 20/30 anonim ***** válasza:
A talpraesett, okos és a főnökével kavar kifejezések ütik egymást. Vagy csak nálam?
2016. febr. 19. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!