Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lány állandóan keresi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány állandóan keresi a társaságom, mosolyog rám, mindenen nevet amit mondok, de van barátja, akkor mit akar tőlem?

Figyelt kérdés
Szinte minden alkalmat megragad, hogy velem lehessen, teljesen olyan, mintha belém lenne zúgva. Közben meg van barátja... Ilyenkor mi van?

2016. febr. 18. 15:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Legyeztetni az egóját.
2016. febr. 18. 18:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Van néhány pasi, aki ilyen. Rámnézett az a lány, belém van zúgva? Elment mellettem, belém van zúgva?
2016. febr. 18. 20:14
 13/15 anonim ***** válasza:

Egy baratnom csinalja ezt. Begyakorolta ezt a nezest. Meselte nekem, hogy minden pasira mindig igy nez. Sok pasival flortol, de van elettarsa. Jol bekapjak a horgot es jol pofara ejti oket. Ezt nekem nap mint nap meseli. Meg latom is, h csinalja. Jelenleg az edzesen az edzovel csinalja ezt feltunoen meg a tobbi pasivsl is.

N

2016. febr. 19. 02:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Van az amikor az ember tele van, de látja a kedvenc desszertjét, az emberek egy része azt mondja hogy, "...nem, nem szabad...", persze azért eljátszik a gondolattal milyen lenne megenni; a másik része pedig csak bezabálja, aztán utána megbánja...
2016. febr. 19. 10:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Amit most leírtál ---' szerelmes beléd '--- attól még hogy van fiúja vedd figyelembe, de viszont ha te is szerelmes vagy belé akkor nincs kérdés :)
2016. szept. 4. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!