Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csókolózik velem állandóan ha nem akar semmit?
A barátom fél év után elhagyott kb 1 hónapja. Amikor összefutunk 2-3 alkalom volt, mindig leállt velem dumálni kihívott és addig nyomult míg engedtem neki és elkezdtünk csókolózni meg pettingelni. A tali végén meg mindig elmondja csak barátok vagyunk.
Legutóbb elkezdte ecsetelni, hogy jó lenne egy csaj akivel meg tudná dumálni a dolgait és elkezdte mesélni, hogy van 2 csaj akikkel alakulhat valami. Én meg komolyan nagyon szeretem és tiszta hülye vagyok, hogy nem csak szórakozik velem hanem még lelki szemetesládája is vagyok.
Most mit csináljak nagyon szeretem azt a hülye gyereket, de együtt már sosem leszünk. Elhagyni meg nem tudom, mert szeretném látni.
Hát van benne valami:S
De nekem csak annyi a bajom, hogy ő gyorsan tovább tudott lépni én meg még erre nem vagyok kész hogy "barátok" legyünk még többet akarok, de már tudom nem lehet.
egyszerűen idő kell nekem, ő meg már csajok után rohangál ezt nem értem. Ha annyira szeretett legalább egy ideig hagyjon már fel a csajozással.
Én nem hagynám, hogy kihasználjon.. sem petting sem lelki szemetes..
Többet érdemelsz..
28n
ha csak kihasznál akkor hagyd a fenébe!
lehet hogy csak a sexre kellesz neki, vagy veled akarja pótolni a "hiányt" amit a csajok nem adnak meg neki.
ne hagyd hogy ezt tegye veled, hogyha találkoztok és leáll veled beszélgetni mondd hogy bocs most nem érek rá és menj tovább...szakítsd meg a kapcsolatotokat egyszer és mindenkorra...hidd el, így csak magadnak ártasz, ha folytatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!