Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtassak, hogy véget érjen ez a helyzet, a magány?
Figyelt kérdés
Huszonéves egyetemista vagyok, jó pár éve csúnyán otthagytam a volt barátnőmet egy másik lányért, akinek viszont nem kellettem, mindkét dolog eléggé megviselt ahhoz, hogy jó ideig hagyjam a lányokat, viszont azóta annyira bezárkóztam, hogy évek óta szinte semmi sem történik az életemben, pedig régen odavoltak értem a lányok, viszont most pedig teljesen átnéznek rajtam.2016. febr. 14. 12:57
2/4 anonim válasza:
Új közeg és magabiztos kisugárzás
3/4 anonim válasza:
látod-látod... Hagyd a csajokat! Pasizzál!
4/4 A kérdező kommentje:
Kösz, inkább kihagyom. Mindenesetre nehéz önbizalmat szerezni ennyi év után, de majd talán :)
2016. febr. 14. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!