Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ebből ti mit szűrtök le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből ti mit szűrtök le?

Figyelt kérdés

Szóval a történet:

a fiúval régóta ismerjük egymást,ismerkedés volt többször is, de sosem jöttünk össze. Tavaly nyár végén megint megkeresett, akkor miattam nem lett semmi a dologból, mert nagyon távolságtartóan viselkedtem vele, így feladta. Röviddel ezután megkerestem, írtam neki egy tök őszinte üzit, amiben leírtam azt, is hogy hülyén viselkedtem vele, de mivel érdekel engem szeretnék változtatni a viselkedésemen, mert bánt, hogy így alakult. Tehát ezzel kicsit megkésve, de próbáltam változtatni, éreztetni vele, hogy fontos nekem,csak sajnos már nem érdekelte őt. Közben elkezdett foglalkozni egy másik lánnyal, mint utóbb kiderült. Hónapok teltek el, semmit sem tudtunk egymásról, aztán néhány hete írt nekem, hogy hogy vagyok, mi újság. Pár szót beszéltünk, nálam maradt abba.

Pár napja írt rám újra, szintén ilyesmi szöveggel. Megint ment 2-3 pár mondatos üzenet, most azzal maradt abba, hogy feltett egy tök semleges kérdést, válaszoltam rá és azóta nem keres.

22/L 27/F

2016. febr. 10. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos akkor nem érdekled már, szerintem.
2016. febr. 10. 19:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Sztem maga sem tudja mit akar. Se vele se nelkele...
2016. febr. 10. 19:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem a kérdésben kiírni,hogy ezzel a két megkereséssel vajon mi lehetett a célja?
2016. febr. 10. 19:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg azért keresett meg, mert éppen nincs kapcsolatban és az általad írt levél még éla tudatában. Újra megpróbálta, Te megint hidegen fogadtad, tudomásul vette és ennyi. Szerintem nem fog többet jelentkezni!!!

Azért szívesen elolvasnám mit írtál neki....mert ha azt írtad neki, hogy lenne keresnivalója, és szeretnéd még látni, akkor ezen nincs mit ragozni.

38F

2016. febr. 10. 20:21
 5/7 A kérdező kommentje:
mikor pár hete írt, akkor tényleg úgy tűnhetett, hogy csak udvariasságból válaszoltam...de mikor másodjára megint írt, akkor már igyekeztem érdeklődőbb lenni, pont ezért nem értem ezt most
2016. febr. 10. 20:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj ezzel, hogy valószínűleg nem voltál következetes. Tudod ezt nagyon sok Nő eljátssza a való életben, hogy egyszer visszautasít, aztán később, amikor már nem aktuális meggondolja magát és dob egy csontot, hátha ráharap még a másik fél. Amikor írtad neki a levelet már kapcsolatban volt, én sem rúgtam volna ki a másik lányt Miattad,mert vele szemben ez tiszteletlenség lett volna. Mikor vége lett annak a kapcsolatnak, a srác jelezte feléd, hogy részéről rendben....de Te már nem így gondolod. A srác nem hibázott...

38F

2016. febr. 10. 20:44
 7/7 A kérdező kommentje:
éppen most láttam őt pár perce egy lánnyal... hogy azzal-e aki akkor utánam került képbe azt nem tudom, de ha valaki más, az sem sokkal jobb
2016. febr. 10. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!