Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből az sms-ből ti mit "szűrtök" le? (angolul van)
A szöveget értem:)
Csak nem vagyok pasi, így jó lenne ha elmondaná valaki hogy pl ő mikor küldene ilyet egy lánynak?
Most "lobban" a szerelem közöttünk...
24L vagyok.Köszi!
If they care ,they will find me.
one love..
god pass them
sometimes you just need to distance yourself from people.
If they care they will notice.
If they don't,you know where you stand.
Édes kis lányom, miért nem tanultál rendesen az iskolában? Melyik szót nem ismered?
Bullshit az egész. Ilyet soha nem küldenék senkinek sem.
:DDDD kösz anyu:DDDD
Tanultam én, de asszem ebből akapcsolatból is fogok...igen nem fehér , de miért?!
Ajjaj....
Én inkább azt hittem ez egy idézet, ennyi... Nem leánykérés és nem szerelmi vallomás...
ezért is írtam ide hogy ti mire gondoltok.
Hű, micsoda "receptoraim" vannak, hogy ennyiből felismertem ezt a fajtajelleges bullshit-et.
Nem ragozom túl, hagyd a fenébe az egészet, így jársz a legjobban...
Én azt válaszolnám a helyedben, hogy:
"Szia! Köszönöm az sms-ed, de egy kukkot se értettem belőle, sőt egy nyilvános forumra is kitettem, de senki se tudta/akarta/szerette volna lefordítani nekem. Szóval légy olyan kedves, és a közeljövőben a közös magyar nyelvet beszéld velem... a te kis drágaságod :)"
Szándékosan nem akarom részletezni, mert a végén úgyse hinnél nekem, és szentül meg lennél győződve, hogy a te eseted úgyis "más".
És amúgy is feleslegesen beszélek, mert ahogy látom, kezdi a rózsaszín köd elönteni az agyad, és úgyse fogod hagyni a fenébe a srácot.
De ne dőlj be a "my princess", "true love" "forever together" "always care" stb. nyálságoknak és végképp ne az fentiekhez hasonló hű "de mély, hű de elvont" (amúgy ultragáz és megagagyi) filozofálgatásoknak.
A te esetedben duplán is ajánlom, hogy inkább magyar srácot keress, mert egyrészt a kommunikációs problémákból származó űrt automatikusan pozitív tartalommal töltöd meg, másrészt ha sikeresen megértesz valamit, akkor hajlamos vagy annak elsődleges jelentésénél megragadni (vagyis, amit a srác közölni akar), és nem nézed a mögöttes tartalmat (pedig ezek az apró jelek árulkodnak az emberről; ez takarja a "rideg valóságot"). Ha ezeket még megfűszerezzük az "egzotikum" iránti (részben természetes) vonzódásoddal, akkor egy olyan elegyet kapunk, hogy csak az nem használ ki egy ilyen lányt, aki tibeti szerzetesnek készül. Márpedig elhiheted, hogy ezek a srácok nem annak készülnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!