Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből az sms-ből ti mit "szűrtök" le? (angolul van)

Figyelt kérdés

A szöveget értem:)

Csak nem vagyok pasi, így jó lenne ha elmondaná valaki hogy pl ő mikor küldene ilyet egy lánynak?

Most "lobban" a szerelem közöttünk...

24L vagyok.Köszi!

If they care ,they will find me.

one love..

god pass them

sometimes you just need to distance yourself from people.

If they care they will notice.

If they don't,you know where you stand.

2012. jún. 7. 20:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Utolsó hozzászóló: nagy vagy :D

Engem már meggyőztél volna. :D

2012. jún. 8. 17:09
 12/12 A kérdező kommentje:

:DDDDDD

Köszönöm annak aki nem ragozza túl:)

Nem vagyok az a rózsaszínes fajta és beszélek angolul.

DE maximálisan megértem amit mondasz és köszönöm is,profitálok belőle:)(talán még most gyorsan el is folytja az ember a lángot...)

A gyengébben kedvéért,akik rögtön biztosak abban hogy nem tudom lefordítani a szöveget, feltételezem hogy nem magyarok,vagy valószínűleg lepkét kergettek az általános iskola mellett amikor a szövegértés részt vették...

A kérdés nem az volt hogy mit jelent ez az angol szöveg, hanem hogy mikor küldene ilyet egy lánynak?Ha egyáltalán küldene....

Mindenesetre tanulságos volt, már megérte kiírni a kérdést:)

További szépeket mindenkinek!:)

2012. jún. 8. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!