Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek a lánnyal? - többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a lánnyal? - többi lennt -

Figyelt kérdés

Bejönne nektek egy csaj külsőre IS,majd beszélgetsz vele és kiderül h eléggé érett korához képest de 14 éves..

és Ráadásul van szintén egy 14 éves hugotok aki még talán " iskolába számítva " még egy évvel felette jár a csajnál " és azt se szeretném hogy most a hugomhoz hasonlítgassák amíg nem is dumálgattak vele.. 18/F

2010. márc. 30. 10:23
 1/10 anonim ***** válasza:
persze és mondok egy titkot: vannak 18 éves rendes szexi csajok is, bár az már lehet hogy neked nekrofilizmus
2010. márc. 30. 10:34
 2/10 anonim válasza:

19/F

Jogilag liliomtiprásnak minősülne ha összejönnél vele.

2010. márc. 30. 10:48
 3/10 Szupermókus ***** válasza:

Jogilag nem számítana semmit, csak ha feljelentést tesznek. Amennyiben a szülő beleegyezését adja nincs probléma. De lehet a csaj érettebb a koránál .. de te egyáltalán nem. Én ilyen koromban a 22-25 éves csajokat aprítottam. Sztem tedd te is azt ... én nem bántam meg ;)

26/f

2010. márc. 30. 10:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Jaj! Ne légy már L. Egy korod béli csajjal sokkal több közös témátok lesz és több helyre is mehettek be mind a ketten...

19F

2010. márc. 30. 11:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Ismerd meg rendesen:)Ha érezni fogod,hogy tényleg szükséged van rá,akkor hidd el,hogy nem fog érdekelni a törvény,és semmi más! Ha ő is ezt fogja érezni,akkor a szülei annyit fognak látni,hogy boldog és ők is tesznek a törvényre!

És amugy,ha ezt néznénk,hogy mi számít liliomtiprásnak,akkor az ország börtöneiben már a sorozatgyilkosokat mentenék felfelé,hogy legyen hely a liliomtipróknak!:)XD

Hajrá:)

2010. márc. 30. 12:58
 6/10 anonim ***** válasza:
most miért?én 14/L vagyok és 20éves pasim van:$ és jól megvagyunk beszélünk telón, és neten keresztül:)éés nagyon szeretem(L)^^ de azt nem tom h mit szólna a hugod...sztem elfogadná vagyis muszáj lesz neki
2010. márc. 30. 14:01
 7/10 anonim válasza:
"érettebb a koránál" ezt a külsejére érted? dugd meg... bár az tényleg gáz lehet jogilag.
2010. márc. 30. 15:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem nem gáz! Találkoztatok már?:D
2010. márc. 30. 16:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem verd ki jó alaposan és el is felejted az egészet.
2010. márc. 31. 16:14
 10/10 A kérdező kommentje:

ehm jolvan köszi lehet igazatok van :D

de nem feltétlen akarnám megd*gni.. :P

2010. márc. 31. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!