Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Msn-en 1,5 órát beszélgettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Msn-en 1,5 órát beszélgettem egy olyan lánnyal, akivel már személyesen találkoztam is. Az amit lennt irok, jelenthet valamit? Bővebben lennt.

Figyelt kérdés
Most vettem fel,és ahogy bejelentkezett már irt is nekem,és mindenről tudott volna beszélni láthatólag azért hogy beszélgessen velem.Csomószor mondta is,hogy valami jó,érdekeset mondjak,miután 3 percig megszünt a beszélgetés.A végén "csók" jelet küldött.Jelenthet ez az egész valamit?Csak kultúrált válaszokat kérek pls..
2009. jún. 24. 19:05
 1/8 A kérdező kommentje:
Jah,elfelejtettem mondani,személyesen is találkoztunk már.
2009. jún. 24. 19:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

NINCSENNEK véletlenek ..:)

TUTI..HOGY jelent valamit..:) akar tölled szerintem valamit..:) öri h segíthettem.:)

3/8 anonim ***** válasza:
65%
Sajnos ez még nem sokat jelent szerintem.
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
nem azt írta az előző h SOKAT VAGY KEVESET..nem azt.hanem azt h. jelent valamit.. mert jelent.:)
2009. jún. 24. 19:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő egy ilyen laza csaj,aki mindenkivel sokat és könnyen beszél,akkor nem jelent semmit,de ha a lány alapból érzékenyebb,lelkizős típus,akkor 100%,hogy nagyon tetszel neki :)

Remélem segítettem:)

2009. jún. 24. 23:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Érzékenyebb tipus:D
2009. jún. 26. 20:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: Hogy alakultak a dolgok?:)
2009. júl. 23. 00:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi,alakulnak a dolgok,már volt randi,csók stb:)
2009. júl. 23. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!