Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nincs komoly barátnőm, mert nagyon lassan alakulnak ki bennem az érzelmek?
Figyelt kérdés
Rám az élet minden területén igaz, hogy nagyon nehezen jön meg a motivációm. Mindig az első lépést a legnehezebb megtenni, mivel nincs is kedvem megtenni. Nem vagyok az a rögtön lelkesedő típus. Ha belekezdek valamibe eleinte közönyös vagyok, nehezen jön meg a kedvem, de egy idő után ahogy telik az idő szép fokozatosan elkezd érdekelni, ha valamibe belekezdek azt akkor már végigcsinálom, talán csak azért mert nincs kedvem más után nézni, de az is lehet, h szép lassan azért megjön a motivációm, ha már energiát fektettem bele. Na és hát a nőkkel is valahogy így vagyok. Ha megtetszik egy nő, az még önmagában nem elég ahhoz, hogy bármit is tegyek érte. Csak szép lassú fokozatos megismerés után tudok beleszeretni nőkbe, de eddig még nem nagyon találkoztam olyan nővel akinek ehhez lett volna türelme. Eddig akikkel alakult valami mindig azon voltak kiakadva, hogy nem látták rajtam, hogy eléggé érdeklődnék irántuk, hiába mondtam, h bennem ez nagyon lassan alakul ki, inkább megszakították velem a kapcsolatot. Úgyhogy eddig csak ilyen rövid kapcsolataim voltak, de sosem én szakítottam, sztem én szép lassan bele tudtam volna szeretni bármelyikbe, csak hát a mai világban mindenki rohan, én meg baromi lassan csinálok mindent, pláne a mai világhoz képest. Ezen nem tudok változtatni, ilyen nyugis, békés, hűvös a természetem. Többen mondták már, hogy jégből van a szívem, de az már nem jutott eszükbe, h megpróbálják felolvasztani.2016. febr. 3. 23:23
1/9 anonim válasza:
A mai rohanó világban nem fognak rád várni ennyit, de még fele ennyit sem... :(
2/9 A kérdező kommentje:
Hát ha nem, hát nem, én alapvetően egyedül is jól elvagyok. Persze egy párkapcsolatban még boldogabb lennék. Sztem ha találnék olyan lányt, akinek lenne türelme hozzám, és eljutnánk odáig, hogy komolyan összejönnénk, akkor én utána már biztos nem hagynám el.
2016. febr. 3. 23:41
3/9 anonim válasza:
Csont ugyanebben a helyzetben vagyok én is.
4/9 anonim válasza:
Pedig oly' fura sok nő szájából hallani, hogy ők inkább a lassú víz partot mos típusú srácokat preferálnák, aztán mindig kiderül mindegyikről, hogy valahogy mégsem jön be nekik ez a tempó. Nem, valójában nem is fura, rossz észrevétel volt; ez csupán a női önellentmondás egyik megnyilvánulása a sok közül.
5/9 anonim válasza:
Isten hozott a klubban!Velem fél év után szakítottak, fél év nekem semmi, neki rengeteg idő volt. Hiszek a buddhizmusban, elutasítom a hirtelen jött lángoló szerelmet, hirtelen fog kialudni, nincs jégből a szíved. Ilyen vagy, olyan nőt kell találni, akinek ilyen a habitusa. Ha telik, múlik az idő és mindig időről időre vissza tér az életedbe, ő lesz az.N
6/9 anonim válasza:
Így van, a hosszantartó, tartós szerelem nem egyik napról, hétről a másikra alakul ki. Ahhoz idő kell. Az itt a nagy gond, amit te is írsz. Az emberek mindenből egy időben szeretnének nagyot hasítani, miközben a legkisebb energiabefektetést is fájdalomként élik meg. Mindenkinek minden azonnal kell, állandó hirtelen visszacsatolásra vágynak, hogy értékeljék őket, odalegyenek értük, akarják őket, miközben ők ezt már kölcsönösen nem képesek kimutatni ezt, vagy ha meg is teszik, azonnal akarják a legnagyobb szerelmet. Nem adnak időt megismerni egymást, ez a hirtelen dugjunk elv is ilyesmi. Azonnali élvezetek, élj a mostnak és a mának e szerinti értelmezése mind-mind a fogyasztói társadalom hozadéka. Majd lesz olyan nő, aki megvár téged. De ha nem hiszel ebben, nem fogod megérdemelni őt.
7/9 anonim válasza:
Nem azzal van a baj, hogy lassan aalkulnak ki az érzelmek benned, hanem hogy kapcsolatba lépsz mielőtt kialakulnának. A legtöbb ember úgy akar kapcsolatban lenni, hogy szerelmes. Szerintem is ez a normális. Elég kellemetlen lehet úgy együtt lenni valakivel, hogy ő nem igazán szeret téged, te meg szereted őt. Hisz a szerelem különbözteti meg a párkapcsolatot a többi emberi kapcsolattól. Ha mondjuk lenne az életedben egy nő, akit lassan megismersz és beleszeretsz, és utána jössz vele össze, azzal semmi baj sem lenne. De persze gondolom ahhoz nincs türelmed. És akkor még te panaszkodsz a rohanó világról...
8/9 anonim válasza:
Megalázó arra várni, hogy a másik félnek megtetsszek igazán.
9/9 anonim válasza:
Én nőként vagyok ebben a helyzetben. Az első párommal azonnal alakultak heves érzelmek, egy évig tartott a dolog. Rájöttem, hogy az nem az én műfajom. Nekem hosszantartó ismerkedés kell. Most összejövőfélben vagyok valakivel. Egy éve rendszeresen találkozunk nem magánügyben, ezért volt módunk valamennyire megismerni és megkedvelni egymást és kezdeményezett. VISZONT ÉN MÉG MINDIG NEM VAGYOK SZERELMES BELÉ. Egy év alatt annyi történt, hogy egy nagyon erős szimpátia és vonzalom alakul ki bennem iránta, illetve most már motivált vagyok, hogy megismerjem. Lassan egy hónapja, hogy mint férfi közeledik hozzám, és azóta aggódok kicsit, azért is olvasgatok ilyen topikokat. Azon aggódok, hogy mi van, ha ő lassan már szerelmes lesz és ki is mondja a szót, hogy "Szeretlek." Nekem ez egy komoly szó és nem tudnám azt mondani, hogy "Én is szeretlek." Legőszintébben azt tudnám reagál, hogy "Nekem is nagyon fontos vagy és jobban meg akarlak ismerni!" Viszont nem tudom, hogy egy férfi egy év ismeretség után nem sértődik-e meg ezen és nem gondolja-e majd h ez ilyen lerázás. Pedig nem az, csak bennem nagyon lassan alakul iránta az érzelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!