Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találta ki hogy a magyar nők a legszebbek? Csunyák mint a bűn!
Ja, a MAGYAR emberek 80 %-a. El vannak szállva maguktól! (Ezzel az erővel bármelyik ország lakosai azt hihetik, hogy ők a legszebbek.) Amúgy most is hülyeséget írtál. Vagy felmérést készítettél?
Ez semmit nem változtat azon a tényen, hogy a magyar nők többsége ronda! (Csupán a hozzád hasonlók nem képesek elviselni a valóságot, és tévhitekben élnek.)
(Ha tetszik, ha nem, ez van. :) )
Utolsó kettő!
:)
Miért vagytok ti ennyire birkák? Nem bírjátok értelmezni amit írtam? Oké, újra idézek egy apró részletet amit írtam:
"(Mondjuk azért vannak kivételek.)"
"Egyébként ha mi birkák vagyunk, akkor te meg lassú felfogású; ugyanis ezt még az előző oldalon írtad, és azóta volt már kommented."
Az előző oldal óta írt kommentembe nem akartam visszaidézni. Oszt akkor mi van? Ez nem tesz semmit. (Rossz dologba kötöttél bele. :) )
Te a 22:09-es hozzászólásodban írtad, hogy én általánosítok. Nos én ez után idéztem fel újra a részletet.
Az már a te bajod, ha a zárójeles részleteket nem olvasod el. :)
Sajnos csak voltak,voltam kint a Palatinuson,ott gyakorlatilag csak dagadt elhízott igénytelen narancsbőrös Tank Arankák voltak ezt komolyan mondom,én nagyon elkeseredtem,hogy ennyire igénytelenedünk,amikor én középsulis voltam akkor azér voltak bombanők,most meg elképeztő,nem sportolnak csak híznak mint a bankbetét,hát csoda,hogy annyi a megcsalás nálunk.
22F
07-19!
Bárcsak híznának a bankbetétek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!