Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki találta ki hogy a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki találta ki hogy a magyar nők a legszebbek? Csunyák mint a bűn!

Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 14:40
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
51%
Nem fáj az igazság, ugyanis az emberek 80%-a azt mondja, hogy a magyar nők a legszebbek...a többi 20 már eltörpül mellete.:) És azt kell mondanom, hogy te és a kérdező ebbe a 20%-ba tartoztok.Esetleg neked fájhat az igazság; hogy nincs igazad.:P
2010. ápr. 17. 15:42
 52/63 anonim ***** válasza:
63%

Ja, a MAGYAR emberek 80 %-a. El vannak szállva maguktól! (Ezzel az erővel bármelyik ország lakosai azt hihetik, hogy ők a legszebbek.) Amúgy most is hülyeséget írtál. Vagy felmérést készítettél?

Ez semmit nem változtat azon a tényen, hogy a magyar nők többsége ronda! (Csupán a hozzád hasonlók nem képesek elviselni a valóságot, és tévhitekben élnek.)

(Ha tetszik, ha nem, ez van. :) )

2010. ápr. 17. 16:16
 53/63 anonim ***** válasza:
50%
Hmmm...Ha ilyen okos vagy, akkor azt is tudnod kell, hogy nem csak a magyarok állítják magukról, hogy ők a legszebbek, hanem sok más országok lakosai is.Egyébként ha mi ilyen csúnyák vagyunk, akkor kik a szépek?A kínaiak vagy a romák?:D
2010. ápr. 17. 16:34
 54/63 anonim ***** válasza:
52%
Hogy melyik országban a legszebbek a nők, az eldönthetetlen kérdés. Mivel ugye mindenkinek más tetszik... De aki szerint a magyar nők rondák, az nem tudom honnét veszi ezt. Én csak lesek, hogy milyen jó nők vannak az egyetemen...
2010. ápr. 17. 22:09
 55/63 anonim ***** válasza:
47%

Utolsó kettő!

:)

Miért vagytok ti ennyire birkák? Nem bírjátok értelmezni amit írtam? Oké, újra idézek egy apró részletet amit írtam:

"(Mondjuk azért vannak kivételek.)"

2010. ápr. 18. 15:13
 56/63 anonim ***** válasza:
69%
De, tudjuk értelmezni, csak nem a zárójeles mondatokatvesszük elsősorban figyelemben.Egyébként ha mi birkák vagyunk, akkor te meg lassú felfogású; ugyanis ezt még az előző oldalon írtad, és azóta volt már kommented.:)
2010. ápr. 18. 19:38
 57/63 anonim ***** válasza:

"Egyébként ha mi birkák vagyunk, akkor te meg lassú felfogású; ugyanis ezt még az előző oldalon írtad, és azóta volt már kommented."

Az előző oldal óta írt kommentembe nem akartam visszaidézni. Oszt akkor mi van? Ez nem tesz semmit. (Rossz dologba kötöttél bele. :) )

Te a 22:09-es hozzászólásodban írtad, hogy én általánosítok. Nos én ez után idéztem fel újra a részletet.

Az már a te bajod, ha a zárójeles részleteket nem olvasod el. :)

2010. ápr. 26. 15:45
 58/63 anonim ***** válasza:
36%
A magyar nők a világ legszebb női és ezt nem csak a magyarok gondolják így...sok sztár aki magyarországra látogat mondja h nagyon szépek a magyar nők
2010. júl. 17. 14:26
 59/63 anonim ***** válasza:
48%

Sajnos csak voltak,voltam kint a Palatinuson,ott gyakorlatilag csak dagadt elhízott igénytelen narancsbőrös Tank Arankák voltak ezt komolyan mondom,én nagyon elkeseredtem,hogy ennyire igénytelenedünk,amikor én középsulis voltam akkor azér voltak bombanők,most meg elképeztő,nem sportolnak csak híznak mint a bankbetét,hát csoda,hogy annyi a megcsalás nálunk.

22F

2010. júl. 19. 13:19
 60/63 anonim válasza:
52%

07-19!

Bárcsak híznának a bankbetétek...

2010. júl. 28. 14:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!