Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar lányok a legszebbek de hol?
Vannak mindenhol szep lanyok , szerintem nem a magyarok a legszebbek , mert kezdnek ok is nagyon elhizni es olyan nagy darabokka valni mint a nemetek.
Szerintem nagyon szepek a kinai lanyok :)
A szépség nem arról szól, hogy valakinek olyan teste legyen mint egy gyereknek ( alacsony és vékony), hanem lehet magasabb és formás.
Különben meg épp most van fogyóláz, és fogynak le 100 kilósok 50-60ra...
Az arc és a kisugárzás a döntő, persze bizonyos tetsulyig....mert mondjuk 120 kg fölött én sem tudoks senkit szépnek látni.
bukarestben :D
turista vagyok
NEM
magyar
Ha engem kérdeztek, a szentesi lányok nagyon szépek. Én soproni vagyok, és szerintem ott se rossz a felhozatal, és úgy gondolom, tényleg van benne valami, hogy bizonyos helyeken szebbek a lányok, mint másutt.
Valaki írja itt, hopgy milyen jók a román nők, jómagam is megfordultam már Romániában többször is, de az ott látottak alapján inkább sajnálni tudom a román pasikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!