Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen stílusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen stílusú lányok/fiúk a legszebbek/leghelyesebbek? Neked melyik jön be?

Figyelt kérdés
Rapper, Goth, Rocker, Emo, Discos, Hip-hop? kinek mi?
2009. aug. 30. 20:08
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
43%
Discos
2009. aug. 30. 20:12
 2/28 anonim ***** válasza:
92%

Emo csajszik a legszebbek. Persze csak módjával :)

Nem kell rá vagy 20 piercing :)

2009. aug. 30. 20:13
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
rocker fiúk, goth lányok
2009. aug. 30. 20:15
 4/28 anonim ***** válasza:
72%
Nőies lányok, ezek közül nem tudok választani.
2009. aug. 30. 20:16
 5/28 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem az aki külsőségekben nem vesz magára idióta stílusirányzatokat (ez nem azt jelenti hogy nem ad magára)

DE leírom a véleményemet mindegyikről:

Rapper, Hiphop: Na ezeket nagyon nem szeretem. Nem tetszik az egész stílus. A zene amit hallgatnak se tetszik, meg az egész viselkedésük olyan primitív állatias.

Goth: Hát itt magyarországon nem láttam még sokat. Egyébként nekem szimpatikusak. Szeretem ezt a zenét, meg az egészet, de egy ilyen csaj lehet hogy nagyon befordulós tipus vagy sátánistává válik.

Rocker: Ha a csaj minden stílusjegyet felvesz, nagyon hülyén tud kinézni. A külső stílus nem tetszik, de pl. ha csak egy bakancs van meg fekete ruha esetleg láncok az nem baj. A zenét egyébként nagyon szeretem.

EMO: Hát tudnak ezek a csajok nagyon aranyosan kinézni, de semmiképp ne vigyék túlzásba (érvagdosás, piercingek) De nekik álltalában emo-pasik kellenek, akiket b*zisnak tartok, szóval szerintem az egész stílus ilyen érzelgős (ami nem baj), divatb*zis dolog ami nem tetszik.

Disco: Na az magában nem zavar ha valaki az ilyen zenét szereti, de olyan kő kóla? tipusu csajjal még szóba se állnék. És amúgy a degenerált disco-kat sem szeretem szóval nem tudom értékelni ha valaki oda jár.

2009. aug. 30. 20:16
 6/28 anonim ***** válasza:
91%

számomra, a rocker illetve a goth

de kinek mi :)

2009. aug. 30. 20:23
 7/28 anonim ***** válasza:
56%
nekem ilyen stílusú fiú jön be a legjobban: [link]
2009. aug. 30. 20:25
 8/28 anonim ***** válasza:
44%
Én nagyon imádom a rocker pasikat,a gyengém a hosszú haj és a szakáll(nagy részük így néz ki).Nekem nagyon tetszenek a goth lányok,mert nagyon szép ruháik vannak,főleg azok a fűzők...Ennek ellenére szerintem nem ők a legszebbek,hanem azok a nők akik nem tartoznak egyik stílusba sem.
2009. aug. 30. 20:27
 9/28 anonim ***** válasza:

emo.

de bejönnek a rapper fiúk is,meg a zene is.:) lásd.: Fluor (L)

lányok közül a goth és emo lányok a legszebbek.szerintem.ez az ÉN egyéni véleményem. :)

és még annyit,hogy NEM MINDEN(!) emo lány keres magának emo fiút.a stílus ebben az esetben nem döntő fontosságú.

na ennyit szerettem volna.:)

2009. aug. 30. 20:30
 10/28 anonim ***** válasza:
a bőnadrágos rapperek a legjobbak :) legalábbis nekem :):)
2009. aug. 30. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!