Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen stílusú lányok/fiúk a legszebbek/leghelyesebbek? Neked melyik jön be?
Emo csajszik a legszebbek. Persze csak módjával :)
Nem kell rá vagy 20 piercing :)
Szerintem az aki külsőségekben nem vesz magára idióta stílusirányzatokat (ez nem azt jelenti hogy nem ad magára)
DE leírom a véleményemet mindegyikről:
Rapper, Hiphop: Na ezeket nagyon nem szeretem. Nem tetszik az egész stílus. A zene amit hallgatnak se tetszik, meg az egész viselkedésük olyan primitív állatias.
Goth: Hát itt magyarországon nem láttam még sokat. Egyébként nekem szimpatikusak. Szeretem ezt a zenét, meg az egészet, de egy ilyen csaj lehet hogy nagyon befordulós tipus vagy sátánistává válik.
Rocker: Ha a csaj minden stílusjegyet felvesz, nagyon hülyén tud kinézni. A külső stílus nem tetszik, de pl. ha csak egy bakancs van meg fekete ruha esetleg láncok az nem baj. A zenét egyébként nagyon szeretem.
EMO: Hát tudnak ezek a csajok nagyon aranyosan kinézni, de semmiképp ne vigyék túlzásba (érvagdosás, piercingek) De nekik álltalában emo-pasik kellenek, akiket b*zisnak tartok, szóval szerintem az egész stílus ilyen érzelgős (ami nem baj), divatb*zis dolog ami nem tetszik.
Disco: Na az magában nem zavar ha valaki az ilyen zenét szereti, de olyan kő kóla? tipusu csajjal még szóba se állnék. És amúgy a degenerált disco-kat sem szeretem szóval nem tudom értékelni ha valaki oda jár.
számomra, a rocker illetve a goth
de kinek mi :)
emo.
de bejönnek a rapper fiúk is,meg a zene is.:) lásd.: Fluor (L)
lányok közül a goth és emo lányok a legszebbek.szerintem.ez az ÉN egyéni véleményem. :)
és még annyit,hogy NEM MINDEN(!) emo lány keres magának emo fiút.a stílus ebben az esetben nem döntő fontosságú.
na ennyit szerettem volna.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!