Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen stílusú lányok/fiúk a legszebbek/leghelyesebbek? Neked melyik jön be?
Én pl. nem bírom a rocker felfogásúakat se nőben, se férfiban, mert sokszor azt látom bennük, h hiú módon azt gondolják, hogy ők mindenre tudják a választ, ők tudják mit hogyan kéne csinálni, mindenről egyből véleményt mondanak, még akkor is ha a dologról szinte semmit nem tudnak, stb. Közben általában csak a kritizálódás megy belőlük. Egyéb stílusok: Azt gondolom, h a nő ne legyen túlságosan stíluscentrikus. Nem szeretném, h 1 stílusban hallgasson csak zenét, és főleg az öltözködése ne képviseljen semmiféle zenei stílust. A férfiaknak már sztem jobban áll az "izmus", mint a nőknél, de náluk se legyen túlzott. Nekem egyébk a kedvenc stílusom a jazz, és a mai férfiaknál elég ritka, pedig sztem elég jól állna nekik. A nőknél meg pláne ritka, az már igazi kincs, ha egy csaj szereti a jazzt :). Egyébk az nem baj ha egy lány szereti a rock zenét, csak a felfogása ne legyen olyan. De a legfontosabb, h egy pár ne kritizálja egymást a különböző stílusuk miatt, hanem fogadják el emást úgy ahogy vannak.
20/F
Alacsony, vékony goth lányok a gyengém <3
Emo lányok is tudnak aranyosak lenni, főleg a masnival a hajukban :P
Srácokból szintén emo/goth jól néznek ki magas, sovány, fehér bőr, csontos alkat. Nekem tetszik a tépett, félhosszú haj is (sőt nekem is olyan van).
19/f
Én nem a stílusát nézem, hanem beszélgetek az emberekkel és az alapján döntöm el, hogy érdemes-e kapcsolatot (akár barátit is)kezdeni vele. Persze, az is számít hiszen kapcsolatban van a világszemléletével, a belső tulajdonságaival, de mindig csak az EMBER után.
Szerintem az a szép, aki nem pózol, önmagát adja, és akivel lehet beszélgetni. De ha mindenáron külsőségekre szorítkozunk, szerintem a hosszú haj nagyon szép, fiúknál és lányoknál is. A férjem egyébként amolyan hungarista metálos emberke, nagyon okos és érzékeny ember, én meg goth vagyok, de még sosem jutott eszembe, hogy kizárólag stílus alapján válasszak párt.
EMO FIÚK imádom őket 😍😍😍😍
Annyira érzelmesek és fuuu jajjj whoaaaa 😍😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!