Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen stílusú lányok/fiúk a legszebbek/leghelyesebbek? Neked melyik jön be?
Hogy kinek mi a szép, az teljesen objektív dolog... Én a vékony, szépszemű lányokat szeretem. Az alapján válogatni, hogy most rocker, vagy discos, vagy emos, vagy anyám kínja, tök marhaság (persze nyilvánvalóan az ember jobban vonzódik a saját stílusához). Rockerek, rapperek, discósok, sőt még a sátánisták közt is akadhatnak jó nők (az más kérdés hogy fél kiló fekete festékkel elrondítja magát).
Szóval legyen vékony, szép, ízléses, csinos, adjon a külsejére. Szeretem ha feszülős gatyát hord egy csaj :p De azért a külső nem minden...
Rocker srácok és nem a kinézet miatt, hanem az életfelfogás miatt.
23L
csatlakozom, rocker/metálos srácok!
19/L
Nekem a goth és a rocker lányok tetszenek a legjobban, külsőleg is, és az életfelfogásuk miatt. Persze más stílusok képviselői között is akadnak szépek, de nekem akkor is ez a kettő tetszik a legjobban.
19/F
nem járnék olyan pasival aki nem rocker, legalábbis aki nem hallgat rockot, de főleg azért, mert tapasztalatom szerint csak ők a normálisak. meg ők nem vesznek magukra mindenféle manapság divatos b*zis cuccot. meg amúgy is gyengém a hosszú haj :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!