Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki találta ki hogy a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki találta ki hogy a magyar nők a legszebbek? Csunyák mint a bűn!

Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 14:40
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
36%

Általánosságban igaz lenne,viszont sajnos egyre több a dagadt,meg elhízott alig látok igazán belevaló csinos csajt,megahogy egyesek felöltözködnek a farmer-póló nah azzal vallatni lehetne,alig látok miniszoknyás csajokat pedig ők olyan gyönyörűek.

Amúgy az igazán gyönyörű nők az oroszok,elhihetitek,minden nyaralás ahol voltam az orosz nők olyan csinik,hogy hihetetlen.

22F

2010. ápr. 10. 23:20
 32/63 anonim ***** válasza:
52%

Hát én erre a kérdésre csak annyit mondok, hogy nem vagyunk egyformák. Hála a jó Istennek!

Igen is vannak szép lányok!:)

F/18

2010. ápr. 10. 23:21
 33/63 anonim ***** válasza:
24%
Most miért általánosítotok? Egyik ismerősöm angol és olyan gyönyörű lányt ritkán látni. Francia ismerősöm is van és ő is elég szép.
2010. ápr. 10. 23:40
 34/63 anonim ***** válasza:
69%
kedves kérdező, hát te hülye vagy
2010. ápr. 10. 23:45
 35/63 anonim ***** válasza:
0%
Én sem láttam még ronda orosz nőt. A magyar nőkkel nem az a baj, hogy nem szépek, hanem a kisebbségi érzetük. Amelyik vékony az nem meri levenni a melltartót, mert nincs nagy melle. Amelyiken van hús az meg folyamatosan nyafog, hogy kövér. Az utóbbiak semmit sem tesznek érte, max. koplalnak. Engem ezzel halálba idegelnek.
2010. ápr. 10. 23:49
 36/63 anonim ***** válasza:
52%

én mikor jártam angliában, alig láttam igazi angolt.

németországban nagyon férfias arcuk van a csajoknak.

2010. ápr. 11. 00:00
 37/63 anonim ***** válasza:
60%
ha nem tetszenek a magyar nők eriggy kínába!:)
2010. ápr. 11. 00:08
 38/63 anonim ***** válasza:
52%
"Ki találta ki hogy a magyar nők a legszebbek? Csunyák mint a bűn!" - ezt nem tudom, honnan veszed. Az egyetem tele van szép lányokkal, csoporttársaim többsége is jó nő.
2010. ápr. 11. 00:14
 39/63 anonim ***** válasza:
69%
ááá okos ember volt, a legszebbek :D
2010. ápr. 11. 00:22
 40/63 anonim ***** válasza:
52%

vmi acélmunkás nőre gondoltál a svéd alatt?:D azért én nem sok nőt láttam aki versenybe tudott volna szállni a hazai csajokkal/nőkkel,

te vagy búza vagy, vagy csak egyszerűen hülye

2010. ápr. 11. 00:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!