Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki találta ki hogy a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki találta ki hogy a magyar nők a legszebbek? Csunyák mint a bűn!

Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 14:40
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
2%

norvég és a németek a legjobbak.

magyaroknál a csajok fele bálnaXD

persze gyakran látok igen szép nőstényeket ahol a rudim már az eget verdesi...:)

17/f

2010. márc. 29. 20:07
 22/63 anonim ***** válasza:
87%

sztem te hülye vagy, nagyon sok szép lány van hálaistennek:)

imádom őket :)

2010. márc. 29. 20:09
 23/63 anonim ***** válasza:
76%

A válasz megírásának időpontja: ma 20:07

ha szerinted a fele bálna, akkor te sem jártál még külföldön. jól állunk elhízásban na

Kérdésre: menjél nyugatra, délre, vagy keletre:

betonarcó egyennémet, tényleg tökugyanolyan igénytelen(tapasztalat) holland, szőrös olaszok meg spanyolok(ide jön még a szerb, horvát is). Lehet válogatni:)nyamii

19L

2010. márc. 29. 21:35
 24/63 anonim ***** válasza:
81%

ne általánosíts kisköcsög jóvan?

(bocs de ilyen primitív hozzáállással fel tudják baszni az agyamat)

amúgy meg nézd meg mondjuk a német nőket...és gondolkodj el magadon hogy mekkora egy bunkó vagy :)

2010. ápr. 1. 21:59
 25/63 anonim ***** válasza:
76%
Gondolom nem véletlenül mondják,hogy a magyar nők szépek...vagy a legszebbek. Talán ha mindenki ezt harsogja, akkor van valami igazság benne. Vagy én gondolom rosszul,kedves kérdező?
2010. ápr. 5. 10:42
 26/63 anonim válasza:
76%

Attól a magyarok a legszebbek, hogy igen változatos nőket lehet errefelé találni. Köszönhetően a honfoglalás előtti népvándorlásnak rengeteg néppel keveredtünk, így a génállományok meglehetősen változatosak. Emellett a magyar lányok általában kedvesek, és ez valamint az egyéni kisugárzás határozza meg, hogy kit tartanak szépnek.

Láttam én már ecetes képű szépséget, akit letojnak , meg - ahogyan te írtad- bálnát akitől viszont bezsongtak a fiúk. Ha veled nem állnak szóba a lányok, akkor nézz magadba.

Szép napot!

2010. ápr. 6. 16:16
 27/63 anonim ***** válasza:
81%

Vagy ronda srác vagy, vagy egy féltékeny csaj.

Menj ki Ausztriába, de főleg Burgenland ilyen. Bajszosak és egy hétig (komolyan) hordanak egy felsőt. A magyar lányok nem ,,bálnák" vagy ha neked bálna akin van egy csepp hús akkor vándorolj ki.

2010. ápr. 9. 14:01
 28/63 anonim ***** válasza:
68%

ELőször is részletezd, hogy neked mi nem tetszik a magyar nőkbe?! bezzeg az amerikai, angol dagadt pitsák jok, mi?

Kicsit elborult lehetsz de ha ezt állitod, neked nemis lesz sztem bnőd!

2010. ápr. 10. 23:17
 29/63 anonim ***** válasza:
77%
Pedig a magyar lányok híresen szépek. Ezt nem csak a magyarok mondják. Ha hiszed, ha nem, voltam Kínában munkaügyben 2 hetet, és még ott is hallották ezt. Szóval biztos nem csak alaptalan híresztelés.
2010. ápr. 10. 23:17
 30/63 anonim válasza:
47%

Szerintem meg nem a magyarok a legszebek..pl.Maria Geronazzo,Kiszel Tünde...

De azt se mondom hogy rondák:)

Szerintem minden országban vannak szép lányok,helyes fiúk és az ellenkezője és ez így van rendben.

2010. ápr. 10. 23:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!