Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz szexi egy nőt?
Figyelt kérdés
Milyen az a nő,aki beinditja a férfiak fantáziáját?
Létezik olyan nő szerintetek,aki egyik férfinek sem az?
Kérlek,irjatok konkrétumokat.
2016. febr. 3. 00:40
11/14 anonim válasza:
Nézz tükörbe, nézd meg mi szerinted a jó rajtad, azt emeld ki, légy kacér. Az első az optikai tuning a másik meg figyelemelterelés. Végül meg ahogy van iszonyatosan ronda férfi, úgy van iszonyatosan ronda nő is. Az ember társas lény. Egy idő után, ha elég igényről leadtunk elfogadjuk a másik. Ezért a földön nincs olyan ember, aki ne lenne szexi valakinek.
12/14 born2rise válasza:
Legyen ápolt, jó legyen az öltözködése (de ne túl kihívó). Önbizalom a lényeg és ha úgy van vedd kicsit lazábban a randikat, beszélgetéseket egy fiúval.
Még az előzőhöz: Nem kell, ahhoz nagy mell, hogy szeretni tudjanak :)
13/14 anonim válasza:
8-as vagyok,
A külsőd ezek szerint nem gátja hogy szexinek találjanak-hidd el magadról hogy az vagy és az leszel!
Tudom hogy ez nem könnyű, de férfiként én is hasonló cipőben jártam - egyszerűen nem hittem el magamról hogy egy lány vonzónak találhat és mekkorát tévedtem!
Kívánom hogy meglásd magadon mindazt ami izgalmas lehet egy férfi szemében.
14/14 Titusztitusz válasza:
Csinos és érzéki öltözetet visel...(Amúgy létezhet persze olyan nő, aki egyetlen férfi fantáziáját sem mozgatja meg...Pl. olyan iszonyúan ronda...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!