Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mitől lesz szexi egy nőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz szexi egy nőt?

Figyelt kérdés

Milyen az a nő,aki beinditja a férfiak fantáziáját?

Létezik olyan nő szerintetek,aki egyik férfinek sem az?

Kérlek,irjatok konkrétumokat.

2016. febr. 3. 00:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
szép arc jó alak
2016. febr. 3. 00:53
 2/14 A kérdező kommentje:
És mi van,ha kisebb melle van egy lánynak?
2016. febr. 3. 00:55
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerelemtől.
2016. febr. 3. 01:05
 4/14 A kérdező kommentje:

Az a baj,hogy a férfiak szemébe csak "megbizható,komoly" lány vagyok.Mindig azt hallottam,hogy jaj tudtam jól,hogy veled minden rendbe lesz,az látszik rajtad hogy"nem vagy veszekedős,hisztis",de más bókokat nem nagyon hallottam,érzem hogy nem néznek rám nőként.

Egyébként adok magamra,igényes lánynak tartom magam,csak hát nincs egy playmate alakom.

2016. febr. 3. 01:14
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem keress egy értelmes sub férfit aki bókolna neked,behódolna...
2016. febr. 3. 07:34
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem is kell playmate alak. Belső kisugárzás kell! Légy boldog azzal, aki vagy,külsőre és belsőre is,és ha belül már megvan,meg fog látszani a külsődön is.

1-1 csinosabb ruci pedig erre rásegít. Harisnya szoknyával,v egy magasabb talpú-sarkú cipő, egy kis szájfény...

2016. febr. 3. 07:50
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem szamit ha kisebb a melle! En szeretem az olyat, tenyerbemaszo. A volt paromnak is kisebb volt az atlagosnal, de nagyon szerettem...
2016. febr. 3. 10:08
 8/14 anonim ***** válasza:
Hogy szoktál öltözni, milyen ruhákat viselsz?
2016. febr. 3. 13:53
 9/14 A kérdező kommentje:

8as:Kb úgy,mint amit a 6os leirt.Szinte mindig nőies vagyok. :)

6as: Mégis,hogy érezzem jól magam,amikor azt érzem,hogy nincs ló jó a szamár is vagyok? :(

2016. febr. 3. 15:14
 10/14 anonim ***** válasza:

Erre szerintem nincs recept, de alaptételként ki merem jelenteni, hogy az összhang a lényeg, a fel-, avagy levett ruhát érezze magáénak a nő, és az legyen is hozzáillő (színben, stílusban, stb.).

Nyilván egy ravaszul elhelyezett csipkebetét, egy fodor is emelheti a fényét.

2016. febr. 3. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!