Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet h megijedt? Két évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet h megijedt? Két évvel vagyok idősebb nála.

Figyelt kérdés

Van egy lány aki 2 évvel fiatalabb nálam, és úgy láttam h bejövök neki, ami önmagában nem nagy dolog, mert másnak is, de mégis benne megfogott valami attól függetlenül h fiatal, mondjuk fejlettebbnek is néz ki.

A lényeg h egy jó pillnatban odamentem hozzá beszélgetni, amikor egyedül volt, hátha nyitott, de nem nagyon mert megszólalni, csak a kérdéseimre válaszolt, nem is kérdezett sőt hosszan nem is mert még a szemembe se nézni. Akkor ez nekem elég is volt, nem is mentem ennél tovább nem hívtam el sehová. Az eset óta azonban még többet néz, keresi a tekintetem távolról, haját igazítja stb. h az a vicc viszont h közelről még mindig nem néz a szemembe, nem is köszön rám. gondolom h nagyon zavarban van. Tapasztalatlan is és sztem rám is úgy tekint, mint valami "elérhetetlen célra", mert más lányokkal is flörtölgetek, de nem akarok semmi komolyat, mert rajta jár a fejem, és nem vagyok az az ember, aki b@szásra keresi a nőket.

Sztetek mit tegyek? éretlen, vagy csak tapasztalatlan?

és bocsi h hosszú lett.

2010. márc. 28. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát, az nem mindegy hogy 15 vagy 25 éves vagy... Mert más egy 12 és egy 22 éves csajjal flörtölni. Amúgy, szerintem, ne törődj más lányokkal, foglalkozz vele többet, akkor Ő is nyitottabb lesz.

A.

2010. márc. 28. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem terhes a csaj.
2010. márc. 28. 18:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad hogy hány éves, de valószínűleg csak tapasztalatlan. És valóban szerintem úgy tekint rád mint egy elérhetetlen célra hiszen egy 2 évvel idősebb fiú azért mégiscsak idősebb,tapasztaltabb. Én is így voltam az első fiúval aki tetszett nekem. Ő 3 évvel idősebb nálam. És nekem csak "úgy" tetszett szóval nem tudtam volna elképzelni magamat vele hiszen ő mégiscsak 3 évvel idősebb nálam,tapasztaltabb, érettebb stb. szal szerintem vele is így van. De próbálj meg vele még többet dumálni, hátha rájön hogy mégsem olyan elérhetetlen vagy :)
2010. márc. 28. 18:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem azt hiszi,hogy ő csak egy a sok közül. Ha akarsz tőle vmi komolyabbat,akkor beszélj vele mégegyszer.
2010. márc. 28. 19:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen szerintem is lehet valami abban az elérhetetlen célban, mert én is mindig azt gondolom, hogy a 16-17 éves fiúkat nem nagyon érdeklik a mondjuk 2 évvel fiatalabb lányok. De én de szeretném, ha nem így lenne. :D

És mivel messziről mégis szokott rád nézni, csak érdekled egy kicsit, de igen simán lehet, hogy fél is, nekem is van olyan barátnőm aki szintén nem szereti, mert talán kicsit fél az idősebb fiúktól.

2010. márc. 28. 19:05
 6/6 anonim ***** válasza:

vedd fel msnre, vagy ilyesmi..

repdesni fog az örömtől :D

és ott majd kiderül h testileg vagy agyilag is fejlett e ;)

2010. márc. 30. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!