Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a legjobb magassag egy embernek es most milyen magasak vagytok?
176 cm vagyok nő
párom 183 cm
Nekem ez a tökéletes.
Régen nem szerettem, hogy magas vagyok, de most már teljesen meg vagyok vele elégedve. Szerintem egy magas embernek sokkal másabb kiállása van, mint egy alacsonynak.
190 centimmel (magasság...) szerintem "oké" vagyok :D
lányoknál 160-180
nőnek orgazmusa még nem volt egyetlen férfi magasságától sem.
körülbelül ennyire fontos kérdés ez.
160 cm vagyok. Lányként ez jó.
Sokáig zavart, mert piszkáltak kb egész általános iskolában, sőt még a gimiben is. De aztán ahogy elkezdtem randizgatni rájöttem, hogy a pasik szeretik a kis pici aranyos lányokat. Persze néha nem bánnám, ha 170 lennék. A mindennapi dolgok könnyebben mennének. Pl 1-2 boltba jó magasra tudják rakni a dolgokat :) A párom 185, így otthon van segítségem e téren.
Kosarasnak 200 cm nem is olyan sok, 220 táján kezdődik. Harckocsizóknál meg azt hiszem 160 a max.
A farkam olyan 18 cm körül van, az jó szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!