Melyik a legjobb magasság egy lánynál?
Figyelt kérdés
150 cm - 160 cm - 170 cm2012. nov. 10. 20:29
1/19 anonim válasza:
170, 175. Én csak 160 vagyok, sajnos:D
2/19 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy. Ne legyen törpe, de égimeszelő se.
3/19 A kérdező kommentje:
Mielőtt vki beszólna:Úgy értem,hogy kèpzeljetek el 3 lányt egymás mellett az egyik 150 a másik 160 a 3. 170 cm.Melyik tetszik a legjobban?
2012. nov. 10. 20:32
4/19 anonim válasza:
Az, amelyiknek a legszebb az arca, a legcsinosabb ruhák vannak rajta, jó illata van, jó a kisugárzása, mosolygós. Ha 130 centi lenne engem az sem zavarna.
5/19 anonim válasza:
Akkor ismét. Nem a magasság számít.
Kinézet, kisugárzás, belső tulajdonságok stb. Én ezek alapján döntenék.
6/19 anonim válasza:
Nem a magasság számít, hanem az összhatás, az arányok.
7/19 A kérdező kommentje:
jó de "minden mgasságnak" van egy testalkata.Vagy nem tudom hogy mondjam.
2012. nov. 10. 20:52
8/19 anonim válasza:
Ez nem értem, hogy gondolod. Vannak telt magas lányok, valaki egy csontváz, vannak alaocs dundi lányok, valaki csak kicsi, rövid alába, másnak telejsen vékony csontozata van, mintha egy 175 centis vékony lányt lekicnyítette volna.
Egyszerűen nem lehet válaszolni a kérdésedre. A magasság annyiban számít, hogy egy alacsony fiúnak aligha jó a magas lány, illetve egy magas fiúnak atúl alacsony. De van sok ellenpélda is.
9/19 Bratilla válasza:
180 cm :) Gyönyörű, hosszú lábak, kecsesség, és áhh :D
10/19 anonim válasza:
Nem tudom, 180 miért nem szerepel, de szerintem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!