Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik lenne a legjobb sport/e...

Melyik lenne a legjobb sport/edzés?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, meg szerintem így is van, ha sportolunk, növünk (magasság). Szóval a helyzet: Tesitagozatra jártam elsőtől negyedikig, ugye akkor heti 5x tesi. És még jártam +-ba kézi edzésre heti 2x.Ötödikben átmentem egy másik suliba, ahol egy héten többször van a nyelv, és más tantárgyakból is több van, de itt csak heti 2x van testnevelés, és nincsen edzés.:// Híztam is. 60-65 kg vagyok és 159 cm. Nőni szeretnék, még legalább 10 cm, de azt szeretném, ha legjobban, hogy 175cm legyek van több pár centivel. A kérdés: Melyik lenne a legjobb sport, vagy edzés, amit itthon is el tudnék végezni (emeletes ház) heti 3x-4x... Tudom, emeletes házban nem sok minden féle sportot lehet csinálni, de hát ez van.. Hát, ha van valami… Kérlek, segítsetek! 13/L Köszönöm előre is! Ja és még az, hogy szeretnél életet, módot is váltani. Egészséges étel, több gyümölcs/zöldség, folyadékok, chips meg ezekhez hasonlók hanyagolása.
2011. dec. 19. 21:15
 1/9 dirtboy ***** válasza:
100%

az nem feltétlen igaz hogy ha sportol valaki akkor nő is minden esetre vannak olyan sportok amiket ha fiatalon kezdünk akkor jótékony hatással lehetnek a magasságunkra. pl.úszás

fiatal vagy még fogsz nőni nem kell paráznod 13 évesen.

otthon szobában jógázz,más nem jut az eszembe.

2011. dec. 19. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:
A sport maga egy rendkívül tág fogalom, és emiatt nagyon sok oldalról megközelíthető. Tudnád pontosítani, hogy milyen jellegű sportra gondolsz? Sokat tudnék javasolni, egészen komolyakat is, amihez simán elég egy kicsinyke szoba, ám először az igényeidet kell tisztázni.
2011. dec. 20. 00:24
 3/9 anonim ***** válasza:
A magasság főleg genetika kérdése így főleg az határozza meg 13 éves vagy még rengeteget fogsz nőni. Az, hogy a sport miben befolyásolja a növést ahhoz nem értek. Az életmódváltáshoz annyit javaslok, hogy a kenyeret hagyd ki a táplálkozásodból ezzel sokat teszel magadért.
2011. dec. 20. 09:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát amihez elég egy 16-18 négyzetméteres nappali.:)
2011. dec. 20. 19:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Addig oké. :) De nem erről beszélek. Mi a célod? Izmosodni akarsz? Erősödni? Fogyni? Vagy csal olyan edzést szeretnél, ami tutira a maximumot hozza ki belőled, úgy értem, hogy amitől egyszerűen jól nézel ki és fejlődik az állóképességed is?
2011. dec. 20. 21:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Ja akkor amitől egyszerűen jól nézel ki és fejlődik az állóképességed is.:) ez lenne a célom, és a fogyás is.
2011. dec. 21. 15:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Értem. Nos, anélkül, hogy fanatizálni akarnám ezen edzésmódszereket, erősen ajánlom neked a kettlebellel való edzést, valamint a tradicionális calisthenic-et. Mindkettőhöz elég egy zsebkendőnyi terület, egy kis lakótelepi lakás szobája, és ugyan az edzések alatt igen komoly erőbedobással kell dolgozni, ami a lényege az egésznek, de összességében időben nagyon keveset kell csak ráfordítani, ami kedvez a motiváció fenntartásához.

Javaslom, hogy szerezd be a Fegyencedzés, illetve a Kezdd el a Kettlebellt! című könyvek beszerzését, és, hogy ezek alapján állj neki a gyakorlásnak! Nem kell megijedni a könyvek jellege miatt, nem, nem leszel, nem is lehetsz tőlük túl izmos, ez már lerágott csont, erre lányként nincs hormonális bázisod. Tehát marad a nyugodt szívvel, kitartással végzett, kemény munka, már, ha nem ijedsz meg a valódi edzéstől. Ha megijedsz tőle, akkor talán javaslom magam is a jógát vagy bármilyen ugribugri tv-tornát valami DVD-re.

2011. dec. 22. 01:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Bocsánat, újraolvasva a válaszomat, szembesültem vele, hogy több helyen egy nyelvtani katasztrófa kerekedett ki belőle... Elnézést kérek érte, magyarázatként szolgáljon, hogy 35 órája vagyok ébren... :)
2011. dec. 22. 01:58
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én a ketlebellt még 13 éves lánynak korainak érzem.Szerintem kezdd csak a saját testsúlyos gyakorlatokkal,valamint szerezz be egy ugrálókötelet(ezt mindenképp javaslom,neked tökéletes lenne),ezek kombójával jó formába hozhatod magad.

A könyveket vedd csak meg,jó mind2,a ketlebellest ha megveszed,tanulmányozgatod,15 éves korod körül már simán el lehet kezdeni,és akkor az elméleti részében már jártas leszel,lesz fogalmad a dologról.

Persze aztán a bell mellett is kell nyomni a saját súlyos edzést,ezekkel elég patent fizikumot/állóképességet érhetsz el.

Emellett én azt is javasolnám,hogy az otthoni mellett menj közösségbe sportolni.

Írtad,hogy panelban laksz,gondolom akk városi vagy,ott meg csomó lehetőség van.

Harcművészetek,küzdősportok,konditerem,úszás,kézilabda stb...egész más érzés egy "csapatban"(és a csapatot nem csak a csapatsportokra értem) edzeni.

Hajrá: Train like a....strong girl;):D

2011. dec. 23. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!