Melyik lenne a legjobb sport/edzés?
az nem feltétlen igaz hogy ha sportol valaki akkor nő is minden esetre vannak olyan sportok amiket ha fiatalon kezdünk akkor jótékony hatással lehetnek a magasságunkra. pl.úszás
fiatal vagy még fogsz nőni nem kell paráznod 13 évesen.
otthon szobában jógázz,más nem jut az eszembe.
Értem. Nos, anélkül, hogy fanatizálni akarnám ezen edzésmódszereket, erősen ajánlom neked a kettlebellel való edzést, valamint a tradicionális calisthenic-et. Mindkettőhöz elég egy zsebkendőnyi terület, egy kis lakótelepi lakás szobája, és ugyan az edzések alatt igen komoly erőbedobással kell dolgozni, ami a lényege az egésznek, de összességében időben nagyon keveset kell csak ráfordítani, ami kedvez a motiváció fenntartásához.
Javaslom, hogy szerezd be a Fegyencedzés, illetve a Kezdd el a Kettlebellt! című könyvek beszerzését, és, hogy ezek alapján állj neki a gyakorlásnak! Nem kell megijedni a könyvek jellege miatt, nem, nem leszel, nem is lehetsz tőlük túl izmos, ez már lerágott csont, erre lányként nincs hormonális bázisod. Tehát marad a nyugodt szívvel, kitartással végzett, kemény munka, már, ha nem ijedsz meg a valódi edzéstől. Ha megijedsz tőle, akkor talán javaslom magam is a jógát vagy bármilyen ugribugri tv-tornát valami DVD-re.
Én a ketlebellt még 13 éves lánynak korainak érzem.Szerintem kezdd csak a saját testsúlyos gyakorlatokkal,valamint szerezz be egy ugrálókötelet(ezt mindenképp javaslom,neked tökéletes lenne),ezek kombójával jó formába hozhatod magad.
A könyveket vedd csak meg,jó mind2,a ketlebellest ha megveszed,tanulmányozgatod,15 éves korod körül már simán el lehet kezdeni,és akkor az elméleti részében már jártas leszel,lesz fogalmad a dologról.
Persze aztán a bell mellett is kell nyomni a saját súlyos edzést,ezekkel elég patent fizikumot/állóképességet érhetsz el.
Emellett én azt is javasolnám,hogy az otthoni mellett menj közösségbe sportolni.
Írtad,hogy panelban laksz,gondolom akk városi vagy,ott meg csomó lehetőség van.
Harcművészetek,küzdősportok,konditerem,úszás,kézilabda stb...egész más érzés egy "csapatban"(és a csapatot nem csak a csapatsportokra értem) edzeni.
Hajrá: Train like a....strong girl;):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!