Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a legjobb magasság és súly szerintetek egy lánynak? Mi a ti "álomméretetek" egy csajon?
Talán 164-179 közti magasság?
Talán 60-80 közti súly?
De nem biztos, meg egy csomó más tényező is van.
Értem...csak azért mert ln 168-170 centi vagyok,és túl magasnak érzem magamat,meg hát persze alacsonyabb lányokkal vagyok körülvéve,és ez így még inkább kihat a gondolkodásomra.
Köszönöm a válaszokat.Írjatok még,érdekel,ki mit gondol.
Én 190 vagyok így 165 alattiak már eléggé alacsonyak lennének hozzám képest, nein?
Igaz mondjuk ükfatter 210 magas volt mig ükanyám 155 így a magasság érdekes de "nem feltétlen számító" dolog lehet.
Magasság 175+, de az álom 180+.
Súly 65-80 közt kb, de önmagában a súly nem elég, kell testzsírszázalék is, az mondjuk 20 alatt.
uhhhh..hát nemtudom ti milyen magasak vagytok, de én nem járnék egy "yeti" lánnyal. bocsi a kifejezésért, de ne hogy má az asszony magasabb legyen mint én...
én 178 cm vagyok, és az első véleméynét osztom! alacsony kifejezetten vékony lányok jönnek be nekem. :)
a barátnőm pont ilyen. 164 cm, és 47 kg :) szeretemmm :) és megvan kerek popo, feszes comb, pici tini cici :)
az eddigi barátnőim is hasonlo kaliberek voltak, de tény, hogy egyre kevesebb az ilyen lány..:(
egyre több a magas lány, vagy ha nem si amgas átlagos kb 168-170 de elhízott nő. nekem ez nagyon nemjönbe...:/ sorry
185 centi vagyok, ha nálam magasabb a csaj az már nem emberi, de ha
165 centinél alacsonyabb az már hobbit, én aszondom inkább legyen magas mint törpe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!