Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk van kozteteok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk van kozteteok olyan sarmor, aki? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
Akivel nyiltan kikezdenek a lanyok/nok/asszonyok. Mert tenyleg olyan kinezete, sarmja van, hogy kap. Ketertelmu/egyertelmu jelzeseket a szebbik nemtol, hogy nem kene sokat tennie azert, hogy megkaphassa ot/oket. Mi volt a legkelemesebb/izgalmasabb ilyen emleketek?

2016. jan. 21. 07:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Fiúk?

Elmondhatom, hogy férfiak között is van sármör. Sőt! Leginkább férfiakra, nem fiúkra szokták mondani!

A jelzéseket ha kétértelmű, ha egyértelmünek is mondjuk nem szoktam készpénznek venni. Évek alatt megtanulja ezt az ember.

Ez abból adódik, hogy egy élet alatt se lehet kiismerni a női logikát.

Mást mondanak, más a cselekedetük, mást a testbeszéd.

Kort, sztorit meg azért nem irok, mert igen hūlyén jönne ki. Enyhén szolva is nagyképűnek tünne.

2016. jan. 21. 08:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Ne fogja magat vissza mister! Hadd tanuljunk!
2016. jan. 21. 10:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez a 10:34 ugy érzem mintha kicsit kekec lenne kérdező.

Hadd tanuljunk! Irod. A sárm vagy meg van, vagy nincs. Ezen nincs mit tanulni.

Nincs sok millióm a bankban és nem felsőkategoriás az autom.

2016. jan. 21. 14:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Elnezest! Abszolut nem szantam kekeckedesnek! Ertem, hogy a sarm az vagy meg van, vagy nincs! De te, hogy jottel ra, hogy neked van? Mit mondtak a holgyek, neked mi a sarmod? Milyen autod van, amugy mar erdekel.
2016. jan. 21. 14:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez valóban kényes téma, aligha lehet a nagyképűség esetleges vádja nélkül írni róla. Én nem vagyok egy sarmőr, de két szélsőséges példát említek:

Egyértelmű jelzés volt a "hej, ha egy legényt a lábam közé kapnék!

Kétértelmű: ha bármit megkívánsz, amit ebben a szobában látsz, csak szólj bátran!

Az ilyen helyzetekből aztán jellemzően semmi sem lesz, mert sokkal jobb vadászni, mint a terített asztalhoz ülni.

2016. jan. 22. 14:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Na miquel! Olvassa ezt a posztot a feleséged? vagy mi ez a terített aztal nem jó, inkább megy az ember vadászni szöveg!:)
2016. jan. 22. 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem, tudtommal ő nem jár erre az oldalra. De ha olvasná is, semmi olyat nem írtam, amiről ne tudna. Tudja, hogy sok csajom volt, mielőtt találkoztunk, mint ahogy én is tudom, hogy neki sok pasija volt. Mindketten az igazit kerestük, és ahhoz rögös út vezet, hogy valaki azt megtalálja.
2016. jan. 23. 08:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!