Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30 as nők randiznátok házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 as nők randiznátok házas férfival?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy egy bizonyos ok miatt fennáll még a házasság hivatalosan. Nem rendeztük még a válást. De nincsen semmi testi kapcsolat, max köszönésnél puszi, bár az is ritka. Megbeszéltük hogy el fogunk majd válni. Külön lakunk egyébként.

Vagy ez kizáró ok, illetve kamu szaga van a dolognak ha ezt elmondja a férfi? (egyébként nem kamu)

2016. jan. 21. 00:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Randizz egyedülálló anyukákkal, ők vagy nem akarnak már másik gyereket, vagy ha benne is van a pakliban, akár sokáig is hajlandók várni.

Egy gyermektelen 30-as nő, aki gyereket akar, igaz, nem azonnal, de azért belátható időn belül tervezi, és a te eseteddel az is ott motoszkálhat a fejében, hogy mi van, ha 40 évesen is még várnia kell?

2016. jan. 22. 01:24
 22/22 A kérdező kommentje:
Igen, ez is benne van a pakliban, és nem is jelentene gondot olyannal akinek már van gyereke. Sőtt, teljesen máshogy gondolkozik akinek már van, komolyabban, ami meg nekem bejön. Nyilván nem váratnék meg senkit hogy hitegetem gyerekkel, mivel nekem most nem az lenne az első hogy gyereket akarok, másféle terveim vannak egyelőre. Senki idejét nem húznám.
2016. jan. 22. 01:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!