Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 as nők randiznátok házas férfival?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy egy bizonyos ok miatt fennáll még a házasság hivatalosan. Nem rendeztük még a válást. De nincsen semmi testi kapcsolat, max köszönésnél puszi, bár az is ritka. Megbeszéltük hogy el fogunk majd válni. Külön lakunk egyébként.
Vagy ez kizáró ok, illetve kamu szaga van a dolognak ha ezt elmondja a férfi? (egyébként nem kamu)
Amíg nem költöznek külön és nincs meg a válásról a papír, addig kamuszagú.
2016. jan. 21. 10:11
12/22 A kérdező kommentje:
Írtam hogy külön élünk, az azt jelenti hogy külön háztartásban.
Az ok amiért fenn van tartva hivatalosan a házasság, az havi 130 E ft, amit szerintem nem dob el csak úgy az ember ha adhatja a gyerekének is.
A másikra is reagálnék valaki írta hogy ez egyenlő annyival hogy nem tudom rendbetenni az életem. Neki mondanám hogy rendbe tudom, ugyanis én hoztam meg ezt a döntést, a feleségem el lett vólna az úgynevezett "híg fosban".
De itt már nem is a kérdésről beszélünk, csak ítélkeztek, holott egyikőtök sem ismeri a részleteket. De nem is kell hogy ismerje, az első reakciókra voltam kíváncsi, és az összességében a nem lett.
Természetesen elfogadom a nemeket, és valamilyen szinten egyet is értek vele.
2016. jan. 21. 11:27
13/22 anonim válasza:
Persze, sztem ezzel nincs semmi baj.
33/N
2016. jan. 21. 12:47
14/22 anonim válasza:
És ha találnál új társat, és tőle is lenne gyereked idővel? Akkor mi lenne azzal a pénzzel? Mindegyik gyereked egyenrangú kellene, hogy legyen számodra.
2016. jan. 21. 13:04
15/22 A kérdező kommentje:
14es : Nyilván ez az összeg egy bizonyos kritériumhoz van kötve. Ha én úgy gondolom más irányban folytatom az életem akkor megszűnik. Amúgy sem húznám éveken keresztül. Az meg hogy valakivel olyan szintre jusson egy kapcsolat hogy gyereket vállalnánk, szerintem évek kellenek...
2016. jan. 21. 13:33
16/22 anonim válasza:
Nem.
Bocsánat de pont le.nám a 130 ezredet.
Ha valakivel együtt vagyok, szeretem, akkor nyilván az a cél, hogy én legyek a felesége, bele sem kezdenék egy ilyenbe.
Csak akkor ha a papír a bíróságon lenne és csak az ámenre várnál.
2016. jan. 21. 19:58
17/22 anonim válasza:
Volt egyszer majdnem szerencsém egy ugyanilyen szituációhoz, a pasi különélt a nejétől, és anyagi okok miatt nem váltak még csak el. A gond csak az volt, hogy sem a különélésről, sem a válási szándékról nem tudott a feleség.
2016. jan. 21. 20:17
18/22 anonim válasza:
Nos, kérdező, én ha valakivel párkapcsolatba kezdek, akkor benne van a pakliban, hogy gyereket is szeretnék, és ne azon menjen a huzavona, hogy akkor az előző kapcsolatából született gyerek miatt nem jöhet össze, vagy az én időm fogy. Szóval ilyen feltételekkel kizárt. Egy szülőnek minden gyereke és tervezett gyereke legyen egyaránt fontos, szóval vagy felelősséget vállalsz a már meglévő gyerekért, és elfelejtesz minden mást, vagy másképp oldod meg hosszú távon a már meglévő gyereked jövőjét, de elfogadod, hogy az esetleges új párod is lehet, hogy szeretne gyereket, és nem csak pótmamaként, hanem sajátot.
2016. jan. 21. 22:45
19/22 A kérdező kommentje:
16 os, le is szarhatod mert nem is a leendő páromé, vagy az enyém lenne a pénz hanem a gyerekemé. Nem megvásárolni akarok senkit :) csak mint egy részlet a történetből, azért említettem.
De megkaptam a válaszom, köszönöm mindenkinek aki írt.
2016. jan. 22. 01:10
20/22 A kérdező kommentje:
18 as természetesen az áll amit fentebb írtam. Nyilván nem 1 hónap randi után akarsz te sem gyereket úgy gondolom valakitől. Ha komolyabbra fordul nyilván változtatok a dolgokon, de ezért nem akartam belemenni a részletekbe. Csak arra voltam kíváncsi randiznának e ilyen felállással a nők vagy sem. Tehát úgymond az első reakció érdekelt. De igazából le is tagadhatok mindent úgysem derülne ki az elején, mivel külön élünk, csak az nem én vagyok, nem indítanék hazugsággal, nem bírom elviselni. Köszönöm neked is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!