Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért szakítjátok meg a kapcsolatot egy visszautasított baráttal?
valamiért barátok voltatok előtte is. Vagy ti nők csak úgy ki tudjátok vágni a másikat az életetekből, mint valami ellenséget? Csak azért, mert többet akart?
Volt, aki ezt tette velem, és tök fölösleges volt. Nem nyomultam volna utána. 4 éve véletlenül találkoztunk a villamosmegállóban, egymással szemben. Farkasszemet néztünk egymással, ő lesütötte a szemét, majd felnézett néhányszor. Biztos ez volt a jó módja?
Olyan is volt, akivel meg rendben van azóta is minden, elfogadtam.
A kos rosszasagot elutasitottam aztan pedig tovabb beszelgettunk...eleinte ereztem hogy faj neki de nem hagytam magara...2honap utan viszont osszejottunk mert valahogy elcsabitott es azota mar lassan 2eve egyutt vagyunk...fel eve pedig osszejoltoztunk.
En akit elutasitottam onszantabol ment el mas utakon de sosem neztem levegonek es zartam ki az eletembol, mert mar en is voltam hasonlo helyzetbe. Tudom mennyire faj ha elutasit teljesen az akit szeret az ember.
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!