Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, miért szakítjátok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért szakítjátok meg a kapcsolatot egy visszautasított baráttal?

Figyelt kérdés
ki az oka? Miért kinos utána? Utána már nem is fontos nektek, mint ember, nem hiányozna?
2016. jan. 17. 14:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mert ez a legfájdalommentesebb és logikus lépés. Nem kínzom a társaságommal, és a nyálcsorgatást is szánalmasnak tartom. Barát ne legyen szerelmes azt nem úgy hívják. Én inkább azt nem értem miért maradnak "barátok" a felek egy elutasítás után?
2016. jan. 17. 19:13
 12/14 A kérdező kommentje:

valamiért barátok voltatok előtte is. Vagy ti nők csak úgy ki tudjátok vágni a másikat az életetekből, mint valami ellenséget? Csak azért, mert többet akart?

Volt, aki ezt tette velem, és tök fölösleges volt. Nem nyomultam volna utána. 4 éve véletlenül találkoztunk a villamosmegállóban, egymással szemben. Farkasszemet néztünk egymással, ő lesütötte a szemét, majd felnézett néhányszor. Biztos ez volt a jó módja?

Olyan is volt, akivel meg rendben van azóta is minden, elfogadtam.

2016. jan. 17. 19:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, akkor te ezek szerint minden nőnemű haverodnál bepróbálkozol vagy mi? Én a 2. kommentelő vagyok, és a kérdés kapcsán azt hittem, arra gondolsz, amikor a srác többet érez a lány iránt, mint barátság. Nálad akkor ilyesmiről szó sem volt, ha simán ment tovább utána minden. Az meg, hogy bejön a lány barátod, nem nagy dolog, a legtöbb férfi olyan nőkkel barátkozik, akik bejönnek neki.
2016. jan. 17. 19:31
 14/14 anonim ***** válasza:

A kos rosszasagot elutasitottam aztan pedig tovabb beszelgettunk...eleinte ereztem hogy faj neki de nem hagytam magara...2honap utan viszont osszejottunk mert valahogy elcsabitott es azota mar lassan 2eve egyutt vagyunk...fel eve pedig osszejoltoztunk.

En akit elutasitottam onszantabol ment el mas utakon de sosem neztem levegonek es zartam ki az eletembol, mert mar en is voltam hasonlo helyzetbe. Tudom mennyire faj ha elutasit teljesen az akit szeret az ember.

20/N

2016. jan. 17. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!