Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem meg azt a csajt aki ár 1x visszautasított? PUA? Csajozási technikák ebben az esetben mennyire használhatók?
Van egy csaj(10/8) a baráti körömből aki nagyon teszik nekem, sokáig jól el voltunk mint haverok.A probléma akkor kezdődött mikor észrevette hogy kell nekem vagy hogy nyomulok rá.Ő nem az fajta aki szereti a bókokat, egyszerűen azt nyálasnak tartja.És hiába vagyok sármos meg jóképű neki ez valószínűleg nem elég.Az is az én bajom hogy nem vagyok túl humoros vagy nem vagyok olyan pletykás vagy mittomén. Érdekes hogy más ismeretlen csajjal simán össze tudok jönni, bár nem jöhetek be mindenkinek...Igaz januárba meg is romlott köztünk a kapcsolat, bár ő nem közölte velem hogy mit nem akar, bár lehetett volna benne annyi tartás hogy közli.
Az az érdekes hogy mostanában már normális velem, biztosan azért mert észre vette hogy nem nyomulok.Szóval olyan mint előtte.
Ezek a dolgok mennyire tudnak segíteni, ilyet még sohasem használtam. [link] Szóval mennyire használhatók a ezek a csajozási technikák? Bár fizetni nem akarok érte...
Sehogy. Inkább olyan barátnőt próbálj szerezni, aki téged, önmagadért szeret. Most komolyan, mi a jobb? Ha valaki szívből szeret olyannak, amilyen vagy, vagy ha valaki "egye fene, ha nincs más, próbáljuk meg" alapon lenne veled, és nem is önmagadért szeret, hanem egy megjátszott alakításért?
Ezeket a pénzlehúzós kamukat meg felejtsd el.
Ha bár már nem érzek iránta semmit, de testét még azért kívánom :)
Az is baj, hogy az értékrendünk nem igen közelít egymáshoz, én erkölcsösebb vagyok mint ő. Bár nem csoda, mert a szex és newyorkon nőtt fel. És ráadásul szingli egy jó hosszú ideje.Hosszútávon amugy sem működne...
És ami furcsa hogy volt már egy nem túl "szép" pasija, hisztizett miatta hogy elhagyta őt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!