Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Remélem kapok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Remélem kapok hasznos és értelmes válaszokat!

Figyelt kérdés
A problémám az,hogy 22évesen nem nagyon vagyok jártas sem a lányok terén sem a randizás terén. Félénk,nehezen nyíló tipus vagyok és eléggé zárkózott és sajna sok önbizalmam sincs. Nehezen ismerkedek,de akit megismerek ahhoz nagyon tudok kötödni. Alapvetően kedves,érzékeny,szeretni tudó,gyengéd és romantikus, jah és őszinte,hűséges tipus vagyok.
2010. márc. 26. 21:59
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Én már találkoztam ilyen emberekkel. Leírták, hogy átlagos a külsejük(csak jelzem, hogy ez rondát jelent), ilyenek meg olyanok,... Nekem az a véleményem, hogy tényleg olyanok, amilyennek leírják magukat, de csak azért mert a külsejük nem engedi meg, hogy másmilyennek mutassák magukat! Tehát, ha egy kigyúrt, szolis cicafiú lennél, akkor azok a tulajdonságok messze nem léteznének nálad, amit te leírtál! Nem akarok sem általánosítani, sem megbántani senkit, de ez az igazság. A kérdés kiírása óta változott valami? Lett barátnőd? Nem hiszem. Tenni is kell valamit azért, hogy legyen. Ha csak punnyadsz a gép előtt és vársz a csodára, akkor előbb lesz pasid mint csajod!
2010. máj. 26. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!