Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Remélem kapok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Remélem kapok hasznos és értelmes válaszokat!

Figyelt kérdés
A problémám az,hogy 22évesen nem nagyon vagyok jártas sem a lányok terén sem a randizás terén. Félénk,nehezen nyíló tipus vagyok és eléggé zárkózott és sajna sok önbizalmam sincs. Nehezen ismerkedek,de akit megismerek ahhoz nagyon tudok kötödni. Alapvetően kedves,érzékeny,szeretni tudó,gyengéd és romantikus, jah és őszinte,hűséges tipus vagyok.
2010. márc. 26. 21:59
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Szia!

Írtam neked, siess, olvasd el!:D 19/L

Siettem és elolvastam..:) Jah és válaszoltam is..:D

2010. márc. 27. 14:55
 12/21 anonim ***** válasza:
Már én is visszaírtam!:D
2010. márc. 27. 18:05
 13/21 A kérdező kommentje:
Gyorsan énis visszaírtam neked:)
2010. márc. 27. 18:31
 14/21 anonim ***** válasza:
én kimondottan utálom azokat az embereket, akik igyekeznek a legjobb színben feltüntetni magukat, mint most te is.....19/L
2010. máj. 21. 23:22
 15/21 anonim ***** válasza:
61%

A csajozás tanúlható.Vannak ilyen tanfolyamok is,ha nem megy,olyasmi,mint a Randiguru.De itt is van pár ötlet-

youtube-pick up artist action

Vagy könyv Neil Strauss-A Játszma

Párat én is kipróbáltam.Kedvencem csajozás kiskutyával.Margitszigeten simán begyűjtöttem 4-5 telószámot kölcsönkért kutyával.Az egyikük a bnőm is lett,már 4 éve:).

2010. máj. 22. 00:17
 16/21 anonim ***** válasza:

ha kell akkor állj órákat a tükör elött ,de találd meg az arcod mármint nézegesd magad több frizurával igazítgasd stb.

a lényeg,hogy helyes legyél xD

2. fújd be magad parfümmel( ne lányossal és ne olyan büdöset,hogy minden lány el áljuljon )

3. nyugodtan lazán menj oda hozzájuk kapcsolódj be a beszélgetésbe ha van valami történeted akkor meséld el .

stb

2010. máj. 22. 00:22
 17/21 anonim ***** válasza:

És nem alapvetően milyen vagy? A baj az ilyen érzelős kanokkal, hogy van valami a háttérben, amit nem mondanak el... Csak a hasamra ütve: kicsi a "tehetsége", nincs humorérzéke, unalmas, és még sorolhatnám...

Végigolvastam a magyarázatod a kérdés alatt... Biztos nem vagy meleg???:D

-ReapeR-23/F

2010. máj. 22. 06:56
 18/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló. Tuti nem vagyok meleg. Azért mert vannak érzelgősebb és érzékenyebb emberek az nem azt jelenti hogy melegek is!!! Nagyon el vagy tájolva..
2010. máj. 22. 10:50
 19/21 anonim ***** válasza:

Jaj,ilyen pasira vágytam egész életemben,ha fiatalabb lennék elkérném az email cimedet!:)))Ez most komoly!

Sajnos,ha nem leszel kicsit nyiltabb,akkor meg kell várnod,mig egy lány fog kezdeményezni!:)))

2010. máj. 22. 11:10
 20/21 anonim ***** válasza:

tegnap 10:50

Jah, ezt tudom... Csak ezeket könnyű nőnek nézni, megjegyzem jogosan!:D

De figyelj, te Rómeó2k10... Annyi szép dolgot soroltál fel magadról, hogy már nem emberek közé sorolható vagy. Mi az amit rejtegetsz? Ronda vagy? Esetleg kövér és ronda kombója kis f@sszal? Valaminek lennie kell, egy férfi nem lesz "csak úgy" ilyen érzelgős, sírós kisbaba...

2010. máj. 23. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!