Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin érdemes egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin érdemes egy nőnek elmondani, hogy még egyáltalán nem volt párkapcsolatom?

Figyelt kérdés

Már 25 éves elmúltam és nem volt semmilyen párkapcsolatom se. Voltak esélyeim, mert több lánynak tetszettem, de ők nekem nem voltak szimpatikusak és ezért inkább nem mentem bele, több olyan eset volt mikor nekem tetszett valaki, de vagy volt barátja vagy neki nem voltam szimpatikus és olyan, hogy nekem nem tetszett, de neki tetszettem volna.

Megmondom őszintén, ha találok egy olyan nőt aki számomra vonzó lesz elszeretném mondani, mert szeretem a nyílt őszinte beszélgetéseket és nem szeretek csak a pozitív tulajdonságaimról mesélni, mivel senkinek sem fenékig tejfel az élete.

Azt a megközelítést se szeretem amikor ezen az oldalon arról beszélgetnek, hogy aki tapasztalatlan annak kb. tinédzser szintről kell elkezdenie mindent és nagy lemaradásban van, eleget szocializáltam ahhoz, hogy tudjam mit mikor kell mondani, hogy kell viselkedni vele és hogy kell örömet okozni csak még nem találtam meg a számomra megfelelő nőt aki tényleg kellett volna.

Sajnos vannak előítéletes emberkék akik miatt nem mer az ember őszinte lenni, holott csak meg kell ismerni rendesen valakit aztán lehet ítéleteket gyártani.

2016. jan. 12. 14:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Van kritériumod a nők felé, aminek meg kell felelniük? Igen van, most soroltad fel. Tehát üzlet. Ők nyújtanak neked valamit és te is nekik. Fölösleges ezen lovagolni.
2016. jan. 12. 15:43
 12/25 anonim ***** válasza:

Ha szóba kerül mond el.Szerintem inkább az elején tudjon róla,mint sem később és netán akkor ott hagyna.Ne hazugságból épüljön fel egy kapcsolat ha eljutsz odáig.

Mondjuk nem tudom,hogy vagy vele,de én neten ismerkedek, pár napig tuti beszélek egy sráccal mielőtt találkozok vele.Abból sok minden leszűrhető.Illetve első kérdések között hangzik el,hogy volt e kapcsolatod és stb. Eddig nálam az első fél óra beszélgetésben tuti benne voltak a srácok részéről a kérdések,persze vissza kérdeztem én is.

Én is mindenkivel tisztázom,hogy szűz vagyok,nem volt kapcsolatom és csak randizgattam,ismerkedtem,de nem volt semmi több 1-2 csóknál.

Volt aki lelépett,persze tudom,mert mondjuk ennyire tapasztalatlan nő nem kell neki. Vagy tök tudja miért.

De ha elmondod és ennek ellenére is tovább folytatják a beszélgetést van esély.

Most is randizgatok egy sráccal,nagyon örül,hogy nem volt még senkim.Én meg annak,hogy neki komoly kapcsolatai voltak és nem futó kaland.

Ilyet ne hogy mondj,hogy csak szex kapcsolat. Na az ilyeneket én hagyom a francba. Honnét tudjam nem akar engem is csak megfektetni.

Legyél őszinte, ez a legfontosabb! :)

2016. jan. 12. 15:55
 13/25 anonim ***** válasza:
Ha akarsz második randit, hagyd ezt ki. Ha rákérdez, mondd azt, hogy keresed az igazit, volt pár kapcsolatod.
2016. jan. 12. 18:52
 14/25 A kérdező kommentje:
Magyarázzátok már el, hogy miért kéne ezt eltitkolni, mikor ez csak egy állapot semmi más.
2016. jan. 12. 19:06
 15/25 anonim ***** válasza:
87%
Ne titkold, ha nem akarod. Senkit nem érdekel. De ne legyél már ennyire értetlen, mert akkor hosszú állapot lesz.
2016. jan. 12. 19:21
 16/25 anonim ***** válasza:
nem véletlen vagy fatökű még azt is elmondanád mi a pin kódod a bankkártyádon. a nőknek hazudni kell xd
2016. jan. 12. 19:23
 17/25 anonim ***** válasza:

De miért jó hazudni?

Simán kiderül,hogy nem volt még kapcsolatod. Max ha egy szűz lánnyal aki szintén tapasztalatlan,nem veszi észre.

De aki már 1-2 vagy több kapcsolaton túl van tuti észre veszi.

Ha ott kérdez bele amikor komolyabb akkor mit csináljon? Ja bocsi hazudtam. Honnan tudja majd a nő,hogy nem e hazudott másban is?Úgy ott hagyja mint a szart

Hazugságra nem lehet építeni.

Mond azt,hogy randizgattál,ismerkedtél de nem találtad meg az igazit.

példa,bár barátság,nekem nem volt igazi barátnőm sosem,csak felszínesek voltak. 3 éve ismerkedtem meg vele, barátnőm egyből kiszúrta és megkérdezte,hogy valaha volt nekem igazi,mély barátságom,mert nem úgy viselkedek mint kéne . Mikor mondtam hát ez volt az volt amaz volt ,mondta,hogy de igazi barátom tuti nem volt. De egy kapcsolat sincs másképp,ha tapasztalt hölgyeménnyel talál magad szembe akkor bizony le fog esni előbb vagy utóbb neki.

2016. jan. 13. 08:49
 18/25 A kérdező kommentje:
Épp ezért mondanám el neki, mert a korombeliek többségének már volt kapcsolata csak a logikát nem értem, hogy miért kéne ezt letagadni mikor nincs mentális problémám csak kicsit nehezen ismerkedek és nem találtam még olyan lányt aki igazán tetszene. Most ezt olyan nagy égés elmondani?
2016. jan. 13. 22:08
 19/25 Mcgalagony17 ***** válasza:

Kénytelen vagyok egyetérteni azzal az állítással, hogy ebben a témában nem árt mellébeszélni a nőknek... Nevezhetjük ezt felszínességnek, vagy bárminek, de igen szeretjük, ha a pasi tapasztalt. Nem egy partneremmel voltam úgy, hogy sokkal több nőt képzeltem a múltjukba az ösztönös szexuális képességeik alapján, mint amennyi ténylegesen volt nekik :) Egyik barátom pl. átugrotta ezt a kérdésemet az első randin, és utólag vallotta be, hogy én voltam neki az első. Kicsit megdöbbentem ezen, de hamar túlléptünk a témán :) Az a duma, hogy "Volt már pár barátnőm, de keresem az igazit" valóban nem rossz. ;)

22/N

2016. jan. 15. 13:38
 20/25 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod többet látni, akkor mondd el, ha akarod, akkor ne mondd el.

Ha nem érted miért kell taktikázni, akkor meg még nem vagy kész egy kapcsolatra.

2016. jan. 17. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!