Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalas ez v nem? Erdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalas ez v nem? Erdemes ezert kockaztatni a fel eves parkapcsolatom?

Figyelt kérdés
Fel eve van parom...mostanaban eleg sokat logok a neten..megismerkedtem egy sraccal akit nagyon megkedveltem-megszerettem (alitolag o is engem)..most megyunk egy buliba a parommal es azt mondta h eljon "meglesni" engem.Tudom h ha meglatnam nem tudnak annak ellenallni h meg ne csokoljam v valami ilyesmi..szeretem a parom de szeretem ot is...mit tegyek?? :(
2008. ápr. 26. 13:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A neten megismert pasiba szerintem nem lehetsz "szerelmes". Nagyon hasonló ahhoz az érzéshez,de ez inkább szenvedély, kíváncsiság vagy ilyesmi. De valószínűleg a barátoddal való kapcsolatban is hiba lehet, ha valami (vagy valaki) másra vágysz. Gondold át a kapcsolatotokat, és beszéljétek meg, hogy vajon mi változhatott meg idő közben. Hátha ő is észrevett valami változást.

A netes pasival pedig találkozz, mert addig úgysem hagy majd nyugodni a dolog. Míg nem csókolod meg, addig nem "megcsalás" a szó szoros értelmében, de jegyezd meg, hogy az elején minden rózsaszín. Ha másra vágysz mondd meg, csak először a saját érzéseidet tisztázd magadban!

Ha talákozol a netes pasival a buliban azért szerintem bírd ki csók nélkül- a tettenérés lenne a legrosszab dolog, ami csak történhet!

2008. ápr. 26. 13:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez sztem se szerelem amit a netes srác iránt érzel! Nem is ismered talán most találkoztok elsöre!!! Neten egy csomó dolgot mondhat magáról ami nem is igaz! Könnyü így félreismerni az embert, tapasztalat, nekem elhiheted...Ne csald meg a barátodat ha szereted! Mert az 1értelmüen megcsalás lenne ha mással smárolnál...ne kockáztass mi van ha a abrátod meglát titeket?
2008. ápr. 28. 14:28
 3/3 anonim válasza:
Menj el a buliba, érezd jól magad, de ne csald meg a barátod. Majd ha kicsit jobban megismerted a netes srácot akkor elgondolkozhatsz rajta, hogy érdemes-e változtatnod.
2008. ápr. 30. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!