Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fogják fel az emberek, hogy a rossz külső van előbb és az emiatt kapott elutasítások miatt lesz megkeseredett az ember?
10 Régen tudod, az volt a baj, hogy rengeteg magadfajtával voltam körülvéve, akik visszahúztak, elbizonytalanítottak. Részben ez is volt az oka, hogy 18 évesen nem tanultam tovább.
Az ilyeneket mára lekoptattam a francba. Sokkal szebb nélkülük az élet, több energiám is van. A segítőkész emberek megmaradtak, őrájuk tudok számítani a nehézségben, így nem félek a túlhajszoltságtól sem.
Helyes-helyes! Kellemes meghalást 52 évesen :)
Magyarázd ezt a jóképű, magas, sportos munkatársamnak, aki lassan már 40 éves és egyáltalán nem tud összehozni egy kapcsolatot, annyira nem boldogul a nőkkel.
Vagy az alacsony, kissé pocakos, izomtalan haveromnak, akinek olyan jó szövege van, meg akkora önbizalma, hogy csak úgy tapadnak rá a nők, amellett, hogy évek óta kapcsolatban él.
Az ilyenek soha nem fogják felfogni.
Amúgy van igaz abban az élet-dologban. Nem hosszú, és gyorsan elszállnak az évek!
Az első az unalmasság. Én tudom. Én jól nézek ki mindenki szerint és van is önkritikám, látom a külső hibáimat, mindezek mellett tényleg az átlagnál jobban nézek ki külsőleg.
Sokan érdeklődnek irántam, de más emberek társaságában leblokkolok, nem tudok beszélni, nem tudok feloldódni. Nekem ezért nehéz a pártalálás. Amíg nálam sokkal rondábbak könnyebben létesítenek párkapcsolatot.
Nem hiszek neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!