Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor fogják fel az emberek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fogják fel az emberek, hogy a rossz külső van előbb és az emiatt kapott elutasítások miatt lesz megkeseredett az ember?

Figyelt kérdés
Csak mert állandóan a megfoghatatlan "hozzáállással" magyarázzák a sikertelenséget.
2016. jan. 10. 13:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10 Régen tudod, az volt a baj, hogy rengeteg magadfajtával voltam körülvéve, akik visszahúztak, elbizonytalanítottak. Részben ez is volt az oka, hogy 18 évesen nem tanultam tovább.

Az ilyeneket mára lekoptattam a francba. Sokkal szebb nélkülük az élet, több energiám is van. A segítőkész emberek megmaradtak, őrájuk tudok számítani a nehézségben, így nem félek a túlhajszoltságtól sem.

2016. jan. 10. 13:52
 12/18 anonim ***** válasza:
23%

Helyes-helyes! Kellemes meghalást 52 évesen :)

2016. jan. 10. 13:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Aki nem csajozott még ronda pasiként, az soha nem fogja megérteni, milyen érzés, amikor olyasmi miatt utasítja el az embert kivétel nélkül mindenki, amiről nem tehet, és változtatni sem tud rajta.
2016. jan. 10. 14:08
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

Magyarázd ezt a jóképű, magas, sportos munkatársamnak, aki lassan már 40 éves és egyáltalán nem tud összehozni egy kapcsolatot, annyira nem boldogul a nőkkel.

Vagy az alacsony, kissé pocakos, izomtalan haveromnak, akinek olyan jó szövege van, meg akkora önbizalma, hogy csak úgy tapadnak rá a nők, amellett, hogy évek óta kapcsolatban él.

2016. jan. 10. 14:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Akkor jobb neked, ha leírja neked valaki, hogy ha összefsd nagad, akkor sem kellesz senkinek?
2016. jan. 10. 17:35
 16/18 anonim ***** válasza:

Az ilyenek soha nem fogják felfogni.

Amúgy van igaz abban az élet-dologban. Nem hosszú, és gyorsan elszállnak az évek!

2016. jan. 10. 20:22
 17/18 anonim ***** válasza:

Az első az unalmasság. Én tudom. Én jól nézek ki mindenki szerint és van is önkritikám, látom a külső hibáimat, mindezek mellett tényleg az átlagnál jobban nézek ki külsőleg.

Sokan érdeklődnek irántam, de más emberek társaságában leblokkolok, nem tudok beszélni, nem tudok feloldódni. Nekem ezért nehéz a pártalálás. Amíg nálam sokkal rondábbak könnyebben létesítenek párkapcsolatot.

Nem hiszek neked.

2016. jan. 10. 21:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Legtöbbször nem a rossz külsőre kapod az elutasítást (kivéve nagyon extrém esetekben, azon nem árt először változtatni). Nekem most pl. tetszik egy olyan nő (férfi vagyok, mi ugye alapból vizuálisabbak vagyunk :D), aki elsőre kifejezetten csúnyácskának tűnt, de a kisugárzása miatt megszépült a szememben. Most is látom rajta "objektívan", hogy nem szép, de mégis van benne valami vonzó.
2016. jan. 11. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!