Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Randiznátok akaratos nőkkel?
Úgy értem, aki megszokta és elvárja, h mindenki azt csinálja, amit mond. Pl. huszonéves lány, aki makacs, önfejű, ő a család feje, mindig övé az utolsó szó.
Minden társaságban ő az irányító, és a többiek követik.
"ő a család feje,"-nagyon durva.
Más az akaratos Makrancos Kata és más a nehezen megkapható 30-as nő, főleg a kor és tapasztalat miatt.
Ha a nehezen megkapható nők érdekelnek, akkor kb. 28-30 felettiekkel ismerkedj, mert ők a legizgalmasabbak :)
Természetesen , igen!. .:) Legalább is addig amíg ki nem derül ,hogy ennyire akaratos.:)))
A gyakorlatban azért nem hinném,hogy ezek a csajszik előre kihangsúlyoznák, hogy "figyú! én kibacottul akaratos vagyok, és minden úgy lesz ahogy én akarom , neked pedig kuss!"
Amúgy meg történhetnek még csodák, a szerelem a túlzott akaratosságot is meglágyíthatja , (ideig -óráig) . :)))
Milyen magas?
Van egy elméletem,miszerint a nagyon alacsony lányokban él a diktátor jellem,ezért ez most érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!