Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi-szex-járás, vagy Randi-járás-szex?
Nekem jobban fekszik a randi-szex-járás sorrend, nálam az érzelmek is könnyebben alakulnak ki, ha tudom milyen a szex az illetővel. Bár nem mindig különültek el élesen ezek a szakaszok.
24/N
Én eddig csak első féleképpen csináltam, ettől még kialakulhat működő, jó kapcsolat.
A randi-járás-szex akkor működik, ha a randik előtt kevésbé ismerte egymást a két személy, nincsenek igazán érzelmek, ilyesmi.
A randi-szex-járás nálam optimális szokott lenni. Az egyik randi végén már nem bírjuk igazán, szex lesz a vége és ez teszi igazán közelivé és többé nem barátivá a kapcsolatunkat.
Randi-járás-szex. Én nem tudnék olyannal lefeküdni akit nem ismerek jól és nem bízok meg benne teljesen. Barátként és párként ismerni valakit teljesen más. Én azt sem bánnám ha hónapokat lehetne várni a szexel, de a többség szerint felnőtt korban ez már gáz... Járni meg onnantól járunk, hogy ezt megbeszéltük. Lehet ez fura, de én szeretem világosan látni a dolgokat, nem utalgatni. Egy ideig magától alakulgathatnak a dolgok, ha viszont elérnek egy szintre, akkor megbeszélem az illetővel, hogy hogy is van ez.
24L
Randi-járás-szex.
Olyannal nem fekszem le, akivel nem vagyok párkapcsolatban, úgyhogy a másik variáció számomra elképzelhetetlen. Szükségem van a bizalomra, az érzelmi kötődésre ahhoz, hogy tudjam, szexuális téren is bízhatok az illetőben. Márpedig 1-2 randi alatt ez biztos nem fog kiderülni. Kell hozzá legalább 1-2 hónap, hogy valamennyire megismerjem és el tudjam dönteni, hogy le akarok-e vele feküdni vagy sem.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!