Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar tőlem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, 1 hete ismerem és szinte minden nap találkozunk.

Nagyom beleestem ebbe a srácba. Olyanok vagyunk mint két szerelmespár. Együtt filmezünk, főzünk, megbeszélünk mindent és még vásárolni is mentünk együtt. Nem akarom, hogy ribinek nézzetek, de még csók is volt.

Amikor felkerült a szex téma ő őszintén megmondta, hogy 2hetet bír várni még rám. Én erre nagyon meglepődtem, hogy csak így megmondja. És azzal kezdtem el érvelni, hogy nem is járunk hova sietni. (céloztam, hogy járjunk) Mire ő azt mondta, hogy mivel lenne másabb ha járnánk, hisz mindig együtt vagyunk. Erre kiakdtam, hogy nála csak így megy és közöltem vele, hogy amíg nincs kapcsolat nincs semmi.

Szerintetek kemény voltam?

Nem akarom, hogy csak arra kelljek neki. De a beszélgetésből ez jött le. Vagyis nekem igen. Lehet csak nálam van ez a 'buta' szabály, hogy ha nem vagyunk kapcsolatban, minek a testi érintkezés. Nem akarom, hogy kihasználjon és utána ne keressen többet.

Neki csak arra kellek? Minek hív találkára, ha bem akar kapcsolatot és miért szédít?

Nem tudom, hogy mit tegyek.

Szerintek?

( hozzáteszem, hogy kedvelem a srácot. Én komoly kapcsolatot terveztem vele, de ha ő így áll hozzá akkor...)

2014. júl. 8. 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, ha arra van szüksége, akkor keressen olyat.
2014. júl. 8. 12:28
 2/7 A kérdező kommentje:

Első talin tisztáztuk, hogy ha arra kellek, akkor hagyjuk. Ő meg azt mondta, hogy akkor másik lányt hívott volna.

Nem tudom, hogy most miért mondott ilyet.

( de kezdem azt érezni, hogy kíváncsi milyen vagyok az ágyban)

2014. júl. 8. 12:31
 3/7 anonim ***** válasza:

háhá, de jó dolga van ezeknek a helyes páwa kölyköknek, látszik, hogy a srác már sok csajt megdugott, jól megy neki, csak, mert helyes nyíltan tehet bármit acsajokkal, ha te nem is más majd úgyis beadja a derekát

éljen a felszínes 21. század!

2014. júl. 8. 12:31
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Elég szemtelen, lehetne több tisztelet is benne a hölgyek iránt.
2014. júl. 8. 12:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem páwa. Amúgy 25 éves.
2014. júl. 8. 12:32
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
de mint írtad 1 hete ismered és ő csak 2 hetet tud rád max. várni? hol vannak itt a te érzéseid?
2014. júl. 8. 15:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
azt kell hogy mondjam h rémesen bunkó volt. mi az h időkorlátod szab meg? addig vagyok hajlandó várni rád, de utána meg akkor hagyjuk és nem érdekelsz? a szabályod nem buta, ő meg egy tahó, jobban értékelhetne Téged, nem csak a sexre kéne mozdulnia
2014. júl. 9. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!