Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar tőlem egyáltalán valamit?
Velem hasonló helyzet volt, azzal a különbséggel, hogy közöttünk 1 év volt. Középiskolában. Nem lett semmi, lehet hogy akart tőlem valamit, de azt nem így kéne kimutatni.
A bunkóságot ő kezdi vagy te? Mert ha ő, az megint csak azt mutatja, hogy szórakozik.
Miért mondta le a randit, adott rá indokot, és az elfogadható volt szerinted?
Szerintem bizonytalan. Ő már 19 éves, te pedig 15 vagy. Ha te 20 lennél ő meg 24 nem hezitálna szerintem, viszont így lehet arra gondol, hogy te még nagyon fiatal vagy.
Hát én a helyedben rákérdeznék, hogy akar-e valamit, mert ha nem akkor inkább ne is beszéljetek mert utána neked lesz rossz.
Ha viszont igennel válaszol, akkor találkozgassatok, ismerkejdetek, de ne bunkózzatok egymással mert az nem jó, és későbbiekben sem lesz az, ha úgy alakul hogy összejöttök.
Én mindenképpen rákérdeznék, hogy tetszem-e neki, vagy akar-e tőlem valamit? Ne félj. Mi történhet, ha megkérdezed?
L/20
Hát sajnos nem alakult jól a dolog.
Elmondta hogy csak barátok lehetünk nem kellet volna megszeretni.:( köszönöm a segítségeteket!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!