Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi áthívott filmezni, de hozzám se ért, akkor nem is akar tőlem semmit se?
Figyelt kérdés
Ez volt a 2. találkozásunk. Ha számít, levette a pólóját filmezés közbe....:D2014. febr. 4. 21:06
1/14 anonim válasza:
ha rádmászott volna, az lenne a kérdés, h mi van, ha csak szexet akar..:D
2/14 anonim válasza:
első megmondta. szerintem akar, csak nem sieti el
3/14 anonim válasza:
érdekes volt a film
majd legközelebb:DDD
4/14 anonim válasza:
Miért ne akarna? Talán csak nem akart már rögtön a második találkozón letámadni.
5/14 anonim válasza:
Esetleg megtisztelt és nem akart visszaélni a bizalmaddal. Vagy Te le akartál vele feküdni? Akkor miért nem kezdeményeztél?
6/14 anonim válasza:
Szerintem is teljesen oké, hogy a 2. találkozáskor még nem... Meg ha én valaki filmezni hívok át, akkor filmezni hívok át.... :D Tudom, viszont sokan nem így vannak.:)
7/14 anonim válasza:
Én se mozdultam rá első alkalommal jelenlegi barátnőmre ebben a helyzetben.. Talán többet akar tőled mint egy dugás.
8/14 A kérdező kommentje:
Nem, nem akarom hogy csak szexet akarjon tőlem. Igazából nem tudom mit akar. Asszem rájött már az első randim, hogy nem volt még pasim, lehet azért nem közeledik? Még csak puszi-puszi sincs köszönéskor. Köszönöm az eddigi válaszokat!
2014. febr. 4. 21:54
9/14 anonim válasza:
Biztos hogy randi, és nem csak barát?
10/14 A kérdező kommentje:
Nem lett kimondva 1x sem, hogy ez randi. Csak filmezés néven fut.
2014. febr. 4. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!