Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar tőlem valamit?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit lassan 1 éve "ismerek" neten keresztül. Nagyon sokat beszélgetünk, de még nem sikerült összehoznunk egy találkozót mert egyikőnk sosem ér rá. Pedig már hívott házibuliba meg magához, sétálni is, de vagyok olyan szerencsétlen hogy sosem érek rá akkor. És amikor én hívom el valahova Ő nem ér rá. Van ez a pontozás ha írsz neki egy pontot, akkor elküldi hogy mi a véleménye a külsődről, belsődről és mennyi esélyed van nála. Én 9, 10, 9-et kaptam de nem tudom hogy ez jelent-e neki valamit. És az első találkozótól is nagyon félek, hogy esetleg teljesen más negatív irányba.(mert nyilvánvalóan az, élőben mindenki másabb)Szerintetek van nála esélyem? Kezdeményezzek én? Az első találkozón hogy kéne viselkednem? 15/L2014. febr. 3. 18:09
1/2 anonim válasza:
Legyél bátor és ne félj :) Ezek alapján van nála esélyed és érdemes lenne végre összehoznotok a találkozót mert ott minden kiderül majd. Sok sikert! ;)
14/L
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2014. febr. 3. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!