Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem is akar tőlem semmit? Mit rontottam el?
Régóta tetszem egy fiúnak és végre elhívott randizni, ami (SZERINTEM) jól sikerült. Azóta viszont nem igazán keres, inkább én írok neki. A randi előtt naponta írt.
Fiúk mikor szoktátok hirtelen kevesebbet keresni a lányt? Gondolom ha már nem annyira érdekel titeket, nem? Azért fura, mert én tényleg jól éreztem magam, azt hittem ő is. Nagyon sokáig nem is nagyon kedveltem őt, nem a külsejét, a személyiségét, de aztán jobban megismertem és megszerettem.
Szerintetek lehetséges hogy 2 ember teljesen ellentétesen éli meg ugyanazt az élményt? Vagy ez csak valami taktika a részéről?
De élőben már látott sokszor, nem akkor beszélgettünk először. Viszont azelőtt még sosem voltunk kettesben.
De akkor ezek szerint nem jöttem be neki, értem. Kár:(
Azért köszönöm a választ!
szerinted jól sikerült, szerintem meg nem.
Ha érdekelnéd már hívott volna. A taktikázás női dolog, pasik nem taktikáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!