Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megtetszett egy lány, titokba tartsam előtte az anyagi helyzetemet?
Szia :)
Szerintem hagyd, hogy alakuljanak maguktól a dolgok, nem kell ezt előre bejelenteni. Én se vagyok valami pénzes csajszi, és lehet engem pont az zavarna ha hirtelen elmondaná a kiválasztott, hogy ez és ez van. :) Mert nem szeretem ha egy srác mindent nekem akar fizetni meg ilyesmi, mert én is meg tudok azért a pénzért dolgozni amiért ő. :)
Hagyj mindent alakulni magától. :)
nem kell titkolózni, de azt sem kell h.: figyi pénzes vagyok...
Amit gondolsz és ahogyan akarod add meg neki ha teheted...
Úgy gondolom tudod a dolgok értékét és tisztában vagy a pénz és jómódúság fogalmával...
Szóval csak úgy tovább ahogy eddig :)
vannak olyan dolgok amiket nem kell elmondani, mégis tudja az ember szavak nélkül :) 24/F
Nem értem,hogy egyáltalán miért kéne szóba hozni az anyagi helyzeted...én sem szoktam úgy ismerkedni,hogy azzal indítok,hogy "figyelj gazdagok vagyunk,nem baj,ha te nem,de szólj ha zavar"...
Ahogy alakul a kapcsolatotok,úgyis látni fogja,pl ha elviszed hozzátok,látja a házon,meg mesélsz neki az utazásaidról stb.Ha zavarja,akkor nem ő a megfelelő pár neked.
Engem soha nem érdekelt a partnerem anyagi háttere.Volt már szegény barátom is,aki hónapról hónapra élt,mégis állandóan elárasztott ajándékokkal,szinte az egész fizetését rám költötte volna és nagyon jószívű volt:)Sajnos távkapcsolat lett belőle és ezt nem bírtuk. De volt gazdag pasim is,aki meg tök fukar volt...Ezért nem szabad anyagi helyzet alapján ítélkezni:)
Szerintem ha szoba kerul, nyugodtan elmondhatod. Voltam mar olyan kapcsolatban, mint ti most, es a fiu teljesen korrekt volt, nem ereztette velem a "nyomoromat", nem vitt direkt draga helyekre es nem akart mindenaron meghivni. Ha normalis vagy (kerdes alapjan annak tunsz), akkor ez nem lesz problema :)
(latom, hogy egy honapos a kerdes, ha van fejlemeny, varom)
Ekezetert elnezest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!